Haberler

Karşılıklı Nöbet

Gözaltındaki Atatürkçü Düşünce Derneği (Add) Genel Başkanı ve Eski Jandarma Genel Komutanı Emekli Orgeneral Şener Eruygur'un, Tansiyon Sorunu Nedeniyle Kaldırıldığı Hastaneden Tekrar Adliyeye Getirildiğini Haber Alan Add Beşiktaş Şubesi Üyesi Bir Grup Dün Adliye Önüne Geldi.

GÖZALTINDAKİ Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Genel Başkanı ve eski Jandarma Genel Komutanı emekli Orgeneral Şener Eruygur’un, tansiyon sorunu nedeniyle kaldırıldığı hastaneden tekrar adliyeye getirildiğini haber alan ADD Beşiktaş Şubesi üyesi bir grup dün adliye önüne geldi. Ellerinde Eruygur’un fotoğrafı ile Türk bayrakları bulunan grup, "Kemalistler geliyor", "Tayyip’in hakkından gençlik gelecek", "Atatürkçü gençler görev başında" ve "Cumhuriyet değil AKP yıkılacak" diye slogan attı. Protesto ve destek gösterileri nedeniyle Çevik Kuvvet polisi adliye önünde ve çevresinde güvenlik önlemi aldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title