Haberler

Karşılaşmayı Tribünden Takip Eden Hasan Şaş, Konyaspor'a Verilen Penaltı Sonrası Sinirlerine Hakim Olamadı

Güncelleme:

Cezalı olduğu için karşılaşmayı tribünden takip eden Galatasaray Yardımcı Antrenörü Hasan Şaş, Atiker Konyaspor'a verilen penaltı sonrasında çılgına döndü.

Ligin 11. haftasındaki Fenerbahçe maçı sonrasında yaşananlar sebebiyle ceza alan ve maçı tribünden takip eden Hasan Şaş, hakem Hüseyin Göçek'in Konyaspor lehine çaldığı penaltı düdüğü sonrasında çok sinirlendi.

Hakem Göçek, müsabakanın 88. dakikasında Serdar Aziz'in Skubic'e yaptığı müdahaleyi penaltı olarak değerlendirirken, karşılaşmayı tribünden takip eden Şaş, bu karara büyük tepki gösterdi.

(Vatan)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Hüseyin Göçek Konyaspor Hasan Şaş Spor Haberler

500

Yorumlar (34)

UA ADALET İSTİYOR:

FENERİN ŞİKESİNE 1 DAHA YAZALIM. . . . . TÜPÇÜ KOÇ EL ELE FENEV KÜMEYE

2
4
yanıtYanıtla
Anti cincon:

Sikeci fenerin eski baskani Haksiz yere aylarca hapis yatip tahliye oldu.Kendine sor bakalim sike savcilari ve cinconun neredeyse yari kadrosu simdi nerede?belliki cahilsin yada iskembeden atiyorsun.Hepsi yurtdisinda kacak.Bilmiyorsan ögren yada is olsun diye yorum yapma....

yanıt1
yanıt1
1907:

Ağzını çalkala ''UA'' . . . . . . . Kendi yaptıklarınızı başkasına sıvamak , sizin marifetiniz

yanıt0
yanıt0
FENERLI-1:

MERAK ETME FB SIKENI BACARAMAZ BUNUN UZMANLARI VAR TURKIYEDE BASDADA CINCON GELIYOR

yanıt0
yanıt0
Biri:

Adam gibi top oynayarak kazanmayı seve seve öğreneceksiniz. . . Serdar''ın karardan sonraki hareketine bak, sporcu değil kavgacı zihniyetin yansımaları bunlar. . . VAR diye bir sistem var, birazdan saniye saniye izlenecek, karar değişse bile kart değişmeyecek. İyi alışmış bunlar kendi sahalarında sürekli korunmaya. . .

3
2
yanıtYanıtla
KuşAvcısı:

Kuşları Pistten Alalım

yanıt2
yanıt1
ruhi-bjk:

Konyalı oyuncunun sol ayağına çok bariz darbe var ya da kayarak müdahale ediyor diyelim, bariz penaltı. . Penaltı değil diyenler buyursun neden penaltı değil anlatsın ?

2
2
yanıtYanıtla
THE BERBER:

BEBE RUHİ SÜTÜNÜ İÇ DOGRU YATAGA COCUKLARİÇİN UYKU VAKTİ.

yanıt6
yanıt2
ŞK:

ŞAŞ TÜRBÜNDEDE ROTAYI ŞAŞIRDI

1
0
yanıtYanıtla
ua:

trübünden olmaz in aşağıya hasan şaşı terim ondan da şaşı. :))

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 34 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title