Haberler

Karşıdan Bakış

19 Ekim- 6 Kasım 2010 tarihleri arasında, ORMO SANAT GALERİSİ'nin ev sahipliği yapacağı ve PASQUALE NERO GALANTE, MASSIMO FRANCHI, CLAUDIO ORLANI, DINO CUCINELLI, ALBA AMORUSO, PAOLO PROFAIZER, LAURA MIGOTTO, ALEXANDER JAKHNAGIEV, IVAN JAKHNAGIEV imzalı karma sergi, 19 Ekim 2010 Saat 18.00'de Açılış Kokteyli İle Başlayacak.

"KARŞIDAN BAKIŞ"; evrensel ve sonsuz genişlikte kullanılan renklerin, bireysel haykırışıdır. Sessiz ve kuvvetli...

"KARŞIDAN BAKIŞ" Ormo Sanat Galerisi'nin, dünyanın her köşesinden sanatçı ile kurduğu ve büyük keyif aldığı ortaklıklardan biridir.

İtalyan ve Bulgar sanatçıların Ormo Sanat Galerisi'nde buluştuğu sergi, Roma'da bulunan Neo Art Gallery ve Ferdan Yusufi işbirliği ile sanatseverlerin beğenisine sunulmaktadır.

"KARŞIDAN BAKIŞ" aynı zamanda farklı kültürlerin, aynı mekanda, farklı ifadelerle tuval üzerine yansımasıdır. Değişik bir atmosferde dünya sanatından örnekler görebileceğimiz sergide renkli ve keyifli dakikalar geçirmenizi dileriz...

Kaynak: Bültenler / Kültür Sanat

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title