Haberler

Karşı'da Konser Keyfi

Güncelleme:

Anadolu yakasının kültür sanat merkezi Kadıköy'de Ocak ayının son haftasına her telden konserlerle giriyor.

Niyazi Ölmez, Ayhan Sicimoğlu & Latin All Stars, Leman Sam, TRT Hafif Müzik ve Caz Orkestrası, Ladies&Gentlemen Kadıköy Belediyesi kültür merkezlerinde sahne alacak.

Kadıköy Belediyesi Kültür merkezlerinde bu hafta da her telden konser var. Klasik müzikten, film müziklerine, cazdan operaya Kadıköy Belediyesi Kültür Merkezlerinde gerçekleşecek konser programı şöyle:

Kadıköylü opera sanatçısı Niyazi Ölmez "Sesler Hazinesi Orkestrası ve Vokalleri" konseri ile izleyici karşısına çıkıyor. Konserde "tango" sanatından örnekler verilerek, "insan ve sevgi" teması işlenecek. (22 Ocak Cuma / 20.00 / Caddebostan Kültür Merkezi)

Kuşluk Vakti Grubu, sevdiğimiz ve dinlerken çok keyif aldığımız türküleri caz ile harmanlıyor. (22 Ocak Cuma / 20.30 / Yeldeğirmeni Sanat Merkezi)

Dünyada "oktavlar arasında dolaşan taş plak sesli kadın" olarak tanınan Sema Moritz, Kadıköylü seyirciyle buluşuyor. Sanatçının, Yunus Emre'den Nazım Hikmet'e uzanan projeleri var. (22 Ocak Cuma / 20.30 / Caddebostan Kültür Merkezi A Salonu)

Ülke sınırlarını aşan müzik ve şovları ile Ayhan Sicimoğlu & Latin All Stars; bolerolar, salsalar ve özel sürprizlerle sahne alıyor. (23 Ocak Cumartesi / 20.30 / Caddebostan Kültür Merkezi)

Ladies&Gentlemen İstanbul, yerli ve yabancı müzikallerden, film müzikleri ve popüler şarkılardan seçilen eserler ''Yeni yıla Merhaba'' konseri verecek. (23 Ocak Cumartesi / 20.00 / Kozyatağı Kültür Merkezi)

Otuz yılı aşkın bir süredir sahnelerde hem solistlik olarak hem de oda müziği alanlarında performans göstermiş olan, Fethi Kopuz Oda Orkestrası ile konçertolar da seslendiren Şadi Ensari, İspanyol ve Güney Amerikalı bestecilerin eserlerini yorumlayacak. (23 Ocak Cumartesi / 19.30 / Yeldeğirmeni Sanat Merkezi)

Usta rejisör Prof. Yekta Kara, ''Bir Şölendir Opera'' serisi kapsamında ''Verdi'nin Shakespeare Operaları''nı ücretsiz anlatacak. (25 Ocak Pazartesi / 18.00 / Süreyya Operası

TRT Hafif Müzik ve Caz Orkestrası ile Emir Ersoy Projecto Cubano, cazın en güzel örneklerini, bu ücretsiz konserde cazseverlere sunacak. (26 Ocak Salı / 20.00 / Caddebostan Kültür Merkezi)

Semiha Berksoy Opera Vakfı'nca düzenlenen konserde, piyano repertuvarının en önemli bestecilerinden olan J. S. Bach, L. V. Beethoven, F. Chopin ve C. Debussy'nin eserleri piyanist Işıl Giray tarafından seslendirilecek. (27 Ocak Çarşamba / 20.00 / Yeldeğirmeni Sanat Merkezi)

Kendine özgü tarzının yanı sıra türkü yorumlarıyla da büyük beğeni toplayan ünlü sanatçı Leman Sam, çok sevilen şarkılarını seslendirecek. (29 Ocak Cuma / 20.30 / Caddebostan Kültür Merkezi)

Kaynak: Bültenler / Güncel

Kadıköy Belediyesi Caddebostan Leman Sam Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title