Haberler

Kars'taki "Çıkma 2" Operasyonu

Kars'ta, "Organize Suç Örgütü Kurmak, İhaleye Fesat Karıştırmak, Tehdit, Ruhsatsız Silah Bulundurmak" İddialarıyla Gözaltına Alınan ve Aralarında Kamu Görevlilerinin de Bulunduğu 16 Kişi Emniyetteki İfadelerinin Ardından Savcılığa Sevk Edildi.

Kars'ta, "organize suç örgütü kurmak, ihaleye fesat karıştırmak, tehdit, ruhsatsız silah bulundurmak" iddialarıyla gözaltına alınan ve aralarında kamu görevlilerinin de bulunduğu 16 kişi emniyetteki ifadelerinin ardından savcılığa sevk edildi.

Kars Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince 6 Haziran'da gerçekleştirilen "Çıkma 2" adlı operasyonda gözaltına alınan 16 kişi, polisteki ifadelerinin ardından bugün sabah saatlerinde Kars Devlet Hastanesi'ne götürülerek sağlık kontrolünden geçirildi. Zanlılar daha sonra ifadeleri alınmak üzere Cumhuriyet Savcılığı'na çıkarıldı. Zanlıların savcılıktaki ifadeleri devam ediyor.

"Suç işlemek amacıyla örgüt kurmak, yönetmek ve bu örgüt faaliyetleri çerçevesinde farklı tarihlerde ihaleye fesat karıştırmak, tehdit, ruhsatsız silah bulundurmak ve mala zarar vermek" iddialarıyla gözaltına alınan zanlıların ev ve işyerlerinde yapılan aramalarda ise; 2'si ruhsatsız 4 adet tabanca, 2 adet kar maskesi, 2 adet tüfek, 1 adet laptop, 4 adet masa üstü bilgisayarı ve silahlara ait çok sayıda mermi ele geçirildi.

(BA-İRT-ÖZ-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title