Haberler

Kars'ta Yolcu Kurtarma Operasyonu

Güncelleme:

Karla kaplı yolda mahsur kalan içerisinde 3'ü çocuk 6 kişinin bulunduğu araç, il özel idare ekiplerince bulunduğu yerden çıkarıldı.

Kars'ta karla kaplı yolda mahsur kalan içerisinde 3'ü çocuk 6 kişinin bulunduğu araç, il özel idare ekiplerince bulunduğu yerden çıkarıldı.

Cengiz Günay, eşi ve 3 çocuğuyla Erzurum Atatürk Üniversitesi'nde okuyan kayınbiraderini karşılamak üzere Kars'a geldi

Küçükyusuf köyüne gitmek üzere yola çıkan Günay yönetimindeki araç, köye 10 kilometre uzaklıkta mahsur kaldı.

Bulunduğu yerden çıkamayan Günay, jandarmayı arayarak yardım istedi.

İhbar üzerine yola çıkan Kars İl Özel İdaresi ekipleri, yolu açtıktan sonra zincir yardımıyla aracı bulunduğu yerden çıkardı.

Sürücü Günay, AA muhabirine yaptığı açıklamada, eşinin üniversitede eğitim gören erkek kardeşini karşılamak için Kars'a gittiklerini dönüş yolunda mahsur kaldıklarını söyledi.

Jandarma ve arkadaşlarından yardım istediğini ifade eden Günay, "Jandarma ekipleri kürekle geldi ama bir işe yaramadı. Kurtarma işi iyi oldu. Allah razı olsun" dedi.

İl Özel İdaresi karla mücadele ekip sorumlusu Güven Bayhan da ihbarı alır almaz olay yerine hareket ettiklerini kaydetti.

Bayhan, yapılan başarılı çalışmanın ardından aracı bulunduğu yerden çıkardıklarını, ailenin sağ salim köyüne gittiğini ifade ederek, "Vatandaşlarımız kapalı yolda, karda ve tipide dışarı çıkmamaya çalışsınlar. Çıktıkları zaman da zincir yok. Bu aracın altında zincir yoktu" diye konuştu. - Kars

Kaynak: AA / Güncel

Atatürk Üniversitesi Cengiz Günay Erzurum Kars Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title