Haberler

Kars'ta Trafik Kazası: 1 Ölü, 1 Yaralı

Kars'ta Bir Otomobilin Elektrik Direğine Çarpması Sonucu Meydana Gelen Trafik Kazasında 1 Kişi Hayatını Kaybetti, 1 Kişi de Ağır Yaralandı.

Kars'ta bir otomobilin elektrik direğine çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi de ağır yaralandı.

Kaza, akşam saatlerinde Kars-Arpaçay istikameti Toptancı Sebze Hali mevkisinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Astsubay Burhanettin Koç (39), 3 gün önce hayatını kaybeden Arpaçay Kümbetli Köyü Muhtarı Fahrettin Koç'un ailesine taziye ziyaretinde bulunmak amacıyla 06 BC 9283 plakalı otosuyla İstanbul'dan Kars'a geldi. Buradan amcasının oğlu Kars İl Özel İdaresi'nde görevli Erkan Koç (39) ile birlikte köye gitmek için akşam saatlerinde yola çıkan Burhanettin Koç'un kullandığı araç, Toptancı Sebze Hali mevkisinde yolun buzlu olması nedeniyle kayarak elektrik direğine çarptı. Kaza sonucu beton direk ortadan ikiye ayrılırken, Erkan Koç olay yerinde hayatını kaybetti. Ağır yaralanan sürücü Astsubay Burhanettin Koç ise olay yerine gelen ambulansa Kars Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Kazanın ardından olay yerine gelen şahısların yakınları sinir krizleri geçirdir. Kazada hayatını kaybeden Erkan Koç için yarın görev yaptığı İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği binası önünde bir tören düzenlenecek. Koç'un cenazesi daha sonra Arpaçay Kümbet Köyü'ne götürülerek toprağa verilecek.

(BA-OK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title