Haberler

Kars'ta Kar Yağışı

Kars Valisi Mehmet Ufuk Erden, Bu Geceden İtibaren Etkili Olan Kar Yağışı Nedeniyle Kapalı Köy Yolunun Bulunmadığını Açıkladı.

Kars Valisi Mehmet Ufuk Erden, bu geceden itibaren etkili olan kar yağışı nedeniyle kapalı köy yolunun bulunmadığını açıkladı.

Vatandaşların mağdur olmaması için ekiplerin bütün kritik bölgelerde çalıştıklarını ifade eden Vali Erden, KÖY-DES projesiyle yapılan yolların 70-80 santim yükseltilmesinin büyük fayda getirdiğini ifade etti.

Vali Erden daha sonra şunları söyledi:“İlimiz genelinde geceden beri etkili olan kar yağışının hemen ardından Köy Hizmetleri ve karayolları ekiplerimiz kritik bölgelerde hızlı bir çalışma içine girdiler. Şu ana kadar yaptığımız araştırmalarda kapalı köy yolumuzun bulunmadığı görüldü. Yine de ekiplerimiz her an tetikteler. Çünkü olası bir aksaklıkta vatandaşımızın mağdur olmaması gerekmektedir. özellikle de köylerimizde hastaların mağdur olmaması ve köylülerin rahat bir kış geçirmeleri için elimizden gelen bütün gayretleri göstereceğiz.”

Vali Erden ayrıca, Jandarma birliklerinin de il genelinde vatandaşın yardımına yetişebilmek için hazır beklediklerini sözlerine ekledi.

(BA-İRT-Y)

02.12.2007 15:56 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title