Haberler

Kars'ta Gözaltına Alınan 3 Kişi Tutuklandı

Kars'ta "Hürriyeti Tehdit, Gasp ve Yaralama" Suçlarından Uzun Süredir Aranan ve Önceki Gün Yakalanan 3 Kişi, Çıkarıldıkları Adli Mercilerce Tutuklandı.

Kars'ta "Hürriyeti tehdit, gasp ve yaralama" suçlarından uzun süredir aranan ve önceki gün yakalanan 3 kişi, çıkarıldıkları adli mercilerce tutuklandı.

Kars Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi'nce "Hürriyeti tehdit, gasp, yaralama ve 6136 Sayılı kanuna muhalefet" suçlarından aranan 3 şahıs, önceki gün yakalanarak gözaltına alındı. Yakalanan şahısların ev ve iş yerlerinde yapılan aramalarda 16 adet dolu fişek, 12 adet G3 fişeği çekirdeği, 33 adet değişik boy ve ebatlarda kama ve bıçak, 2 adet uzun namlulu silaha ait ses mermisi ve 1 adet metal muşta ele geçirildi.

Belirtilen suçlarından dolayı hazırlanan tahkikat evrakı ile Cumhuriyet Başsavcılığı'na sevk edilen 3 kişi, çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanarak Kars Kapalı Cezaevi'ne konuldu.

(BA-İRT-GS-MEF-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title