Haberler

Kars: Kars'ta Miniklerin Mezuniyet Sevinci

Kars 80.Yıl Cumhuriyet Anaokulu öğrencileri düzenlenen mezuniyet töreninde kep attı.

Kars 80.Yıl Cumhuriyet Anaokulu öğrencileri düzenlenen mezuniyet töreninde kep attı.

80.Yıl Cumhuriyet Anaokulu 3. dönem mezunları düzenlenen törenle diplomalarını aldı. Hükümet Konağı önündeki okulun bahçesinde düzenlenen törene mezun olan 100 öğrenci ile aileleri katıldı. Saygı duruşu ve okunan İstiklal Marşı'nın ardından törende bir konuşma yapan okul müdürü Nuriye Önal, "3 yıl önce yeni bir bebek dünyaya geldi ve bu bebek 80. Yıl Cumhuriyet Anaokulu'dur. Bu yıl 3. dönem mezunlarımızı vereceğimiz için çok mutluyuz" dedi.

Önal'ın konuşmasının ardından öğrenciler Kafkas oyunları gösterisi sundu. Daha sonra diploma törenine geçilerek, minik öğrenciler hedefledikleri mesleklerle diplomalarını almaya çağrıldı. Mezun olan 100 öğrenci diplomalarını aldıktan sonra 10. Yıl Marşı'nı okudu. Bazı öğrencileri ise öğretmenlerine çiçek ve hediyeler verdi.

80.Yıl Cumhuriyet Anaokulu öğrencileri daha sonra kep attı. Ailelerinin alkışları arasında kep atan öğrenciler böylece hayatlarının ilk diplomalarını almış oldu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title