Haberler

Kars Belediye Başkanı Murtaza Karçanta, "Önceliğimiz İnsan Odaklı Hizmet"

Kars Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, esnafı ziyaret ederek sorunlarını dinledi.

Kars Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, esnafı ziyaret ederek sorunlarını dinledi.

Esnaf ziyaretlerine devam eden Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, belediye çalışmaları anlatarak esnafın isteklerini dinledi. Karaçanta esnaf ziyaretleri esnasında alışveriş yapan vatandaşlarla da sohbet etti.

Gezi esnasında vatandaşlarla sohbet eden Karaçanta, "Biz Kars Belediye Başkanlığına aday olduğumuzu açıkladığımızda sizlerin gönüllerine girmeyi vaat ettik. Şu anda belediye başkanıyız. Anlıyoruz ki sizden kopanlara, sizlerden uzaklaşanlara ders vermeyi çok iyi biliyorsunuz. Belediye hizmetlerine ara vermeden devam ediyoruz ama sizleri de unutmuyoruz. İşlerimizden zaman bulduğumuz vakitlerde düzenli olarak gezilerimize devam edeceğiz. Önceliğimiz insandır. Hizmetlerimizi sıraya koyarken insan unsuru ön plandadır. Her şey vatandaşımızın yaşamını kolaylaştırmak için. Vatandaşlarımızın yapılan hizmetlerden memnuniyetini gördükçe mutlu oluyoruz" dedi.

Karaçanta, "Üretmiş olduğumuz projeler ve yapmış olduğumuz hizmetlerle Kars'ı 20 yıldır yapılmayan hizmetlere kavuşturmak maksadındayız. Hemşerilerimizin günlük hayatını kolaylaştırmak adına düzenlemeler yaptık. Sosyal ve kültürel belediyeciliğin sorumluluklarını yerine getirerek Kars'ı yaşanabilir bir şehir haline getirmeye çalışıyoruz. Bundan sonraki süreç içinde hizmetlerimiz devam edecek" diye konuştu. - KARS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Murtaza Karaçanta Kars Politika Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title