Haberler

Kars Belediye Başkanı Karaçanta'dan İstanbul'daki Kanlı Saldırıya Tepki

Kars Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, İstanbul’da Beyazıt Karakolu ile Vezneciler otobüs durağı arasında polise yönelik düzenlenen 10 kişinin hayatını kaybettiği, 3’ü ağır 36 kişinin de yaralandığı saldırıya tepki gösterdi.

Kars Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, İstanbul'da Beyazıt Karakolu ile Vezneciler otobüs durağı arasında polise yönelik düzenlenen 10 kişinin hayatını kaybettiği, 3'ü ağır 36 kişinin de yaralandığı saldırıya tepki gösterdi.

Başkan Murtaza Karaçanta, "Şu Mübarek günlerde İstanbul Vezneciler'deki hain terör saldırısında yine masum kanı dökmekten en ufak bir çekince duymayan, insanlıktan çıkmış canileri; destekçilerini, sessiz kalanları, terörden çıkar sağlamaya çalışanları lanetle kınıyorum" dedi.

"İSTANBUL VEZNECİLER'DE MEYDANA GELEN TERÖR SALDIRISI, BİZLERİ DERİNDEN ÜZMÜŞTÜR"

Saldırıda hayatını kaybeden şehitlerimize ve vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, kederli ailelerine başsağlığı, yaralanan vatandaşlara ise acil şifalar dilediğini ifade eden Karaçanta, "Ülkemizde son dönemde yaşanan terör saldırılarının hiçbir zaman amacına ulaşmayacağı gerçeği ortadadır. Türk milleti, geçmişten günümüze birlik ve beraberliği bozacak girişimleri her zaman bertaraf etmiştir ve terörü de kardeşlik ruhu ile yenecektir. Ülkemizin birliğine yönelik yapılan hain terör saldırılarında şehit olan kahraman askerlerimizin, polisimizin ve vatandaşlarımızın ruhları şad olsun. Yüce Türk Milletimizin başı sağolsun" diye konuştu. - KARS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Murtaza Karaçanta İstanbul Kars Yerel Haberler

title