Haberler

Kars AK Parti Dedi

AK Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın, resmi olmayan sonuçlara göre yüzde 35,60 puanla Kars’ta 2 milletvekili çıkarttıklarını belirtti.

AK Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın, resmi olmayan sonuçlara göre yüzde 35,60 puanla Kars'ta 2 milletvekili çıkarttıklarını belirtti.

AK Parti İl Başkanlığı'nda binlerce Karslı ile Kars'tan 2 milletvekili çıkarmanın sevincini yaşayan AK Parti İl Başkanı Adem Çalkın, 7 Haziran seçimlerinin ülkemizde yaşandığını ve ülkemizin AK Parti iktidarı olmayınca bir kaosa girdiğini kaydetti. İl Başkanı Adem Çalkın gazetecilere yaptığı açıklamada, Türkiye'nin omurgasının AK Parti olduğunu söyledi.

Çalkın, "AK Partisiz bir Türkiye bugün hiçbir hedefe ulaşamamaktadır. Allah'a hamd olsun 1 Kasım milletin sağduyusuyla, milletin desteğiyle, milletin güveniyle AK Partiyi tekrar tek başına iktidar etmiştir. Aynı şekilde şehrimizde de 2 milletvekili çıkararak milletimiz bizi ihya etmiştir. Üzerimize çok büyük bir sorumluluk yüklemiştir. Bu milletin zaferidir. Bizlerle beraber çalışan milletvekilimiz Ahmet Arslan'a, Yusuf Selahattin Beyribey'e ve aynı zamanda çok büyük emek ederek bizlere bu zaferi yaşamamıza sebep olan Suat Ögel'e, teşkilatlarıma ve bütün Kars halkına çok teşekkür ediyorum" dedi.

Resmi olmayan sonuçlara göre yüzde 35,60 puanla Kars'ta 2 milletvekili çıkarttıklarını ifade eden Çalkın, "Daha önce de 22, 23, 24. dönemlerde de 2 milletvekilimiz vardı fakat 25. dönemde bir milletvekiline düştük. Kars tekrar AK Parti'yi tercih etti, Kars tekrar AK Parti'nin üzerine sorumluluk yükledi ve bu neticede 2 milletvekili çıkarttık. Kars halkına teşekkür etmek istiyorum diye konuştu. Kesin olmayan sonuçlara göre Kars'ta partilere göre oy dağılımı şöyle:

AK Parti 50 bin 265, HDP 48 bin 601, CHP 21 bin 315 ve MHP 17 bin 579. - KARS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Adem Çalkın Ak Parti Türkiye Kars Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title