Haberler

Kars AK Parti'de Temayül Heyecanı

AK Parti Kars İl Başkanlığı, 24 Haziran’da yapılacak genel seçimlerde yarışan milletvekili aday adayları için temayül yoklaması başladı.

AK Parti Kars İl Başkanlığı, 24 Haziran'da yapılacak genel seçimlerde yarışan milletvekili aday adayları için temayül yoklaması başladı.

İsmail Aytemiz Spor ve Sergi Salonu'nda gerçekleştirilen temayül yoklamasına yeniden aday adayı olan mevcut Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan ile milletvekili Dr. Yusuf Selahattin Beyribey statü gereği katılmadı.

Temayül yoklamasının adayla adaylarına ve AK Parti'ye hayırlı olması temennisinde bulunan AK Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın, "AK Parti istişareye önem veren bir parti, geleneğimizde bu var. Bugünde kuruluşundan bugüne kadar tüm seçim arifelerinde yaptığımız gibi bugünde temayül yoklamamız var. İşin aslı teşkilatlarımızla bunu istişare etmektir. Allah'ın izniyle bir şölen içerisinde, şölen havasında temayül gerçekleştiriyoruz. Burada teşkilatlarımızın işaret edeceği aday adaylarımızın genel merkezde değerlendirmeleri yapılırken dikkate alınacak" dedi.

Bini aşkın delegenin temayülde oy kullanmaya başladığını ifade eden Çalkın, "Bin teşkilat mensubunun katılımıyla temayül gerçekleşiyor. İlçelerimizde ve ilimizde ana kademe, Gençlik Kolları, Kadın Kolları, köy ve mahalle temsilcilerimiz oy kullanacak. 36 aday adayımız temayüle katılacak. 38 başvuru var. Mevcut milletvekilleri temayül yoklamasına dahil olmadığı için 36 aday adayı dedim. Burada 36 adayımız seçime dahil olacaktır. Hayırlı uğurlu olsun" dedi.

Başkan Adem Çalkın'ın konuşmasının ardından AK Parti Nevşehir Milletvekili ve Komisyon Başkanı Abubekir Gizligider'de bir selamlama konuşması yaptı. Ardından temayül yoklaması için delegelerin oy kullanma işlemleri başladı. AK Parti Kars İl Başkanlığı'nın temayül yoklamasına AK Parti Ardahan Milletvekili Prof. Dr. Orhan Atalay'da iştirak etti.

Kars'ta milletvekili adayı olabilmek için AK Parti İl Başkanlığı başvuru da bulunan 36 milletvekili aday adayı için il genelinde bini aşkın delegenin temayül yoklamasında oy kullanması için merkez ilçe ile birlikte 7 ilçe için ayrı ayrı sandıklar kuruldu. Saat 10.00'da başlayan temayül yoklaması akşam 16.00'da sona erecek. - KARS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Adem Çalkın Ak Parti Ak Parti Kars Yaşam Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title