Haberler

Karmod, Endüstriyel Tasarım Öğrencileriyle Buluştu

Karmod, İstanbul Ticaret Üniversitesi endüstriyel tasarım bölümü öğrencileri ile bir araya geldi.

Karmod, İstanbul Ticaret Üniversitesi endüstriyel tasarım bölümü öğrencileri ile bir araya geldi.

Şirketten yapılan açıklamada İstanbul Ticaret Üniversitesi'nin Küçükyalı kampüsündeki buluşmada öğrencilerin Türkiye'de yaşayan mültecilerin barınma ihtiyaçlarından hareketle 4 kişilik bir ailenin kullanımı için tasarladıkları acil yerleşim ünitesi projelerinin üretim uygunluğu konusunda değerlendirmelerde bulunuldu.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Karmod Üretim Müdürü Fatih Özdemir, 8 ayrı yaşam alanı tasarımına maketleri üzerinden değerlendirmelerde bulundu.

Özdemir, özellikle uygun malzeme kullanımıyla beraber üretim ve kurulum kolaylığı üzerine vurgulamalar yaptı.

Prefabrik yapı sektörünün mevcut konumunu daha da ilerletebilmesi için eğitimli tasarımcılara büyük ihtiyaç duyduğunu bu nedenle Karmod olarak üniversite buluşmalarını önemsediklerini belirten Özdemir, şunları kaydetti:

"Türk prefabrik yapı sektörü dünyada ilk sıralarda yer alıyor. Şu anki ufkumuzla özellikle Afrika, Orta Doğu ve Güney Amerika'da önemli projelere imza atıyoruz. Özellikle Avrupa gibi gelişmiş ekonomilere daha fazla ürün satabilmemiz için sektör olarak ufuk açıcı tasarımcılara büyük ihtiyacımız var. İstanbul Ticaret Üniversitemize karşılıklı iş birliği konusundaki katkılarından dolayı ayrıca teşekkür ediyorum. Bu bizim genç endüstriyel tasarımcılarla ikinci buluşmamız. İnanıyorum ki bu tür bir araya gelişler sektörümüze önemli katkılar sağlayacak."

İstanbul Ticaret Üniversitesi Endüstriyel Tasarım Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Yavuz Irmak ise "Sektörün aktörleriyle eğitim sürecinde bir araya gelişler teknik eğitimler kadar değerli. Öğrencilerimizin ilk buluşmadaki edindikleri izlenimleri tasarımlarına olumlu anlamda yansıttıklarını gözlemledik. Önümüzdeki dönemlerde de bu tür bir araya gelişleri sürdürmeyi planlıyoruz." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA / Ekonomi

Türkiye Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! 24 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Merve kimdir? Merve kaç yaşında, nereli? Zuhal Topalla Yemekteyiz yarışmacısı kim? CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 24 Nisan altın fiyatları yükseldi mi? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 24 Nisan günün maçları nereden izlenir? YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Mehmet Ali Yılmaz'ın hastalığı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz kimdir? 25 Nisan Perşembe 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 25 Nisan burç yorumları nedir? Yarın okullar tatil mi? 25 Nisan okullar tatil mi, kaç gün tatil edildi? Mehmet Ali Yılmaz olayı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz ölüm sebebi ne? Mehmet Ali Yılmaz olayı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz ölüm sebebi ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title