Haberler

Karla Mücadele Sonucu Hastaneye Yetiştirilen Yaşlı Şahıs Öldü

Muş'in Korkut İlçesi'nde, Yüksek Tansiyon Sebebiyle Beyin Kanaması Geçiren ve Yaşadığı Köyün Yolu Kapalı Olduğu İçin Oluşturulan Ekiplerin Büyük Mücadelesi Sonucu Muş Devlet Hastanesi'ne Ulaştırılan Fadıl Aktaş, Tedavi Gördüğü Hastanede Hayatını Kaybetti.

Muş'in Korkut İlçesi'nde, yüksek tansiyon sebebiyle beyin kanaması geçiren ve yaşadığı köyün yolu kapalı olduğu için oluşturulan ekiplerin büyük mücadelesi sonucu Muş Devlet Hastanesi'ne ulaştırılan Fadıl Aktaş, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

İlçenin Karakale Beldesi'ne bağlı Mollababa Köyü'nde yaşayan Fadıl Aktaş'ı (70) kurtarmak geçtiğimiz 6 Şubat günü 112 Acil Servis ve Sivil Savunma Müdürlüğü ekipleri bir kurtarma operasyonu başlatmış, yaşlı hasta kar motoruyla Muş Devlet Hastanesi'ne ulaştırılmıştı. Muş Devlet Hastanesi'nde ilk müdahalesi yapılan ve beyin kanaması geçirdiği öğrenilen Fadıl Aktaş, daha sonra Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi'ne sevk edildi. Diyarbakır'da tedavi altında tutulan ve yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybeden Fadıl Aktaş, Mollababa Köyü'nde toprağa verildi.

Fadıl Aktaş'ın yakınları, yolun kapalı olması sebebiyle büyük bir çaba gösterip köye ulaşıp hastayı hastaneye ulaştırmayı başaran ekiplere teşekkür ederek, "Hastamız hastaneye ulaştırılmasaydı bizim içimizde hep bir acı olacaktı. Acaba yol açık olsaydı kurtarabilir miydik diyecektik. Ama ekipler kısa sürede hastaneye ulaştırdılar" dedi.

(KT-MET-MEF-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title