Haberler

KARKON'dan TÜKSİAD'a Ziyaret

Güncelleme:

İstanbul'daki Karadeniz Dernekleri Konfederasyonu kurucularından Kemal Baktaş, TÜKSİAD Başkanı Kaşif Şahinkesen'i ziyaret ederek bir süre görüş alışverişinde bulundu.

Yaklaşık 5,5 saat süren görüşmede Karadenizli işadamları ve sanayicilerin Gebze ve İstanbul'daki genel durumları ile ilgili görüş alış verişinde bulunuldu. Görüşmenin son derece verimli geçtiğini söyleyen TÜKSİAD Gebze Şube Başkanı Kaşif Şahinkesen, TÜKSİAD'ın bundan sonra bu tür görüşmeleri fazlasıyla yapması gerektiğini hatırlattı.

Sadece İstanbul'da değil, Marmara'nın ve Türkiye'nin büyük bir bölümünde çok sayıda işadamı ve sanayicinin olduğuna dikkat çeken Kaşif Şahinkesen, "Üyelerimizden ve Karadenizli işadamlarımızdan bu noktada bize önerilen getirmelerini arzu ediyoruz. TÜKSİAD olarak sadece kendimizi Karadenizli sanayici ve işadamları ile sınırlı tutmayacağız, TÜKSİAD aracılığı ile Türkiye'ye ve tüm dünyaya açılmayı hedefliyoruz" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title