Haberler

Karkamış Belediyesinden Gençlik Şöleni

Karkamış Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla konser ve iftar programı düzenleyecek.

Karkamış Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla konser ve iftar programı düzenleyecek.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Karkamış Belediyesi, Atatürk'ün Samsun'a çıkışı olan 19 Mayıs 1919'un 100. yıl dönümünün kentte daha coşkulu yaşanması amacıyla büyük bir etkinliğe imza atacak.

Bu yıl ilk kez düzenlenecek olan Karkamış Gençlik Şöleni'nde Murat Kekilli ve yerel sanatçılar sahne alacak.

Açıklamada değerlendirmelerine yer verilen Karkamış Belediye Başkanı Ali Doğan, 19 Mayıs Pazar günü Karkamış'ta iftar ve konser etkinliği düzenleyeceklerini belirterek, şunları kaydetti:

"Bu yıl 19 Mayıs, mübarek ramazan ayına denk geldi. Bizler de hem ramazan ayına yönelik bir iftar programı, hem de gençlerimiz için bir konser etkinliği düzenlemeye karar verdik. Gençlerimiz ve halkımızla 19 Mayıs Pazar günü Karkamış Gençlik Şöleni'nde buluşacağız. Programda hem halkımızla sevgi, hoşgörü ve huzur içerisinde iftar sofrasında yer alacağız, hem de ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk tarafından başlatılan Milli Mücadelemizin 100. yıl dönümüne ulaşmış olmanın mutluluğunu ve gururunu yaşayacağız."

Kaynak: AA / Güncel

Mustafa Kemal Atatürk 19 Mayıs Karkamış Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title