Haberler

Kariyer Feda Ettiren Aşk

Şebnem Dönmez'in 'Eşref Saati'nden Ayrılma Nedenin Hastalık Değil, Aşk Olduğu Ortaya Çıktı..

ŞEBNEM DÖNMEZ'İN 'EŞREF SAATİ'NDEN AYRILMA NEDENİN HASTALIK DEĞİL, AŞK OLDUĞU ORTAYA ÇIKTI..

Yaptığı sabah programıyla şöhreti yakalayan Şebnem Dönmez, aşkı uğruna kariyerinden vazgeçmeyi alışkanlık haline getirdi. 2004 yılında ünlü yönetmen Ezel Akay'la dünyaevine giren Şebnem evliliği süresince hiçbir projede uzun süreli olarak yer almadı.

Şebnem, buna gerekçe olarak da evliliğini gösterdi. Aşkı uğruna kariyerinden vazgeçen Şebnem Dönmez, bu kuralını yine bozmadı. Geçtiğimiz yıl Ezel Akay'la yollarını ayıran Şebnem, gönlünü bir başka yönetmen Berkun Oya'ya kaptırdı. Birkaç aydır Berkun'la aşk yaşayan Şebnem Dönmez, 'Eşref Saati' isimli diziden ayrıldı.

Yapımcılara hasta olduğu için diziden ayrıldığını söyleyen oyuncunun diziden ayrılmasının asıl nedeni ortaya çıktı. İddialara göre; Şebnem, Berkun Oya'nın tiyatro projesinde yer almak için diziden ayrıldı. Şebnem Dönmez, yapımcılara söylediği yalan ortaya çıkınca birçok yapımcı ile yönetmenin kara listesine girdi.

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title