Haberler

    Loris Karius, Beşiktaş'ın son 20 yıldaki en kötü ikinci kalecisi oldu!

    Güncelleme:

    Slovan Bratislava maçında yediği hatalı gol sonrası özür mesajı yayımlamak zorunda kalan Loris Karius, Beşiktaş'ın son 20 yılında en kötü ikinci performansı sergileyen kalecisi oldu. Siyah-beyazlılarda çıktığı maçlarda 1.46 gol yeme ortalaması yakalayan Karius, sadece 1.50 ortalamalı McGregor'u geride bıraktı.

    39 MAÇTA 32 GOL YEDİ

    Her 61 dakikada bir kalesinde top gören Alman eldiven, bu değeriyle de en kötüler sıralamasında McGregor (60 dakika) ve Murat Şahin'in (60 dakika geride) ardından üçüncü oldu. 26 yaşındaki kaleci, 39 maçın 32'sinde gole engel olamadı.

    Forma giydiği karşılaşmaların yüzde 17'sinde topu kalesinden uzaklaştırabildi. Karius, gol yemeden bitirdiği maç yüzdesinde (17) de 15.7'lik değere sahip Ramazan Kurşunlu sonrası en kötü performansa sahip.

    Kaynak: Hürriyet / Spor

    Loris Karius Murat Şahin Bratislava Beşiktaş Haberler

    Bakmadan Geçme

    Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir? Fatih Sultan Mehmet kardeşlerini öldürdü mü? Erdoğan'dan öğretmen ataması son dakika açıklaması! Öğretmen ataması ne zaman, kaç tane, hangi branşlarda yapılacak? Barcelona PSG maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Barcelona PSG maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Borussia Dortmund Atletico Madrid maçı CANLI izle! 16 Nisan Dortmund A.Madrid Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? NO Pelicans LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans LA Lakers maçı Sacramento Kings GS Warriors NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Barcelona PSG maçı CANLI izle! 16 Nisan Barcelona PSG Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 16 Nisan EXXEN spor canlı izle! Sancaktepe jakuzi olayı ne? Belediyede jakuzi mi var? Tilâvet nedir? Kuran'da Tilâvet ne demektir? Tilâvet kelimesinin tanımı ve anlamı! Tertil nedir? Kuran'da Tertil ne demektir? Tertil kelimesinin tanımı ve anlamı! Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı?
    500

    Yorumlar (13)

    ziyaa:

    Tolga Zengin bundan daha iyi kaleci niye gönderdiniz ki?

    6
    3
    yanıtYanıtla
    fenerlihalit:

    iyi olsa liverpool vermezdi degilmi ?

    5
    2
    yanıtYanıtla
    kartal nado:

    hadi var sayalım , Karius''u gönderdik , ne olacak şimdi ? sorunlar biti mi yani , her şey düzelecek mi ? çıt çıkmıyor başkan dahil kimseden farkındamısınız ? neler oluyor , battık da haberimiz mi yok ? şayet yaşıyorsanız , bir ses verin bari ! tamam vaz geçtik almadığınız , kaleciden , stoperden , santrafordan , açıklardan bari yok merak etmeyin buralardayız deyin bari . . .

    6
    1
    yanıtYanıtla
    TÜRBÜN:

    SORUN KALECİDE DEĞİL AVCININ TAKDİĞİ. VE GOLCÜNÜN OLMAMASI.

    7
    0
    yanıtYanıtla
    dost:

    haklısın kardes topa cıkarken ıskalaması da taktik

    yanıt3
    yanıt0
    REİS:

    YOK YA ARMUT GİBİ AVRUPA MAÇINDA KAFAYA ÇIKARKEN DE AVCININ YÜZÜNDENMİYDİ YEMEZLER

    yanıt3
    yanıt0
    Kadir:

    Karius 3. lig kalecisi , Avcı acilen kaleye Utkuyu almalı karius dan çok daha iyi bir kaleci. Yoksa Beşiktaş bu sene Şampiyon olamaz. Liverpool karius u beşiktaş''a göndermek ile hem maddi hem manevi çok kazançlı çıktı.

    5
    0
    yanıtYanıtla
    fatih:

    bu liverpool hep beşiktaşı rekora zorluyor

    4
    0
    yanıtYanıtla
    KARİUSUN SUÇU NE:

    Karius şampiyonlar ligi finalinde ölümcül hatalarla golleri yedikten sonra 3. ligde bir takım Kariusu istedi. Sana bir hediyemiz var 3. ligde oynamaya ne dersini diyerek dalga geçmişlerdi. Bjk de kendini 3. lig takımı olarak görüyormuş meğer. Kariusu suçlamayın boşuna. Adam kızları İnstagramdan düşürmek için her şeyi yapıyor daha ne yapsın ?

    4
    0
    yanıtYanıtla
    akbaba:

    BUNU KALECİ DYE GETRENİN TAAAA A. . . . PARALAR NERDE LAN TİTREK ORMAN

    3
    0
    yanıtYanıtla
    Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title