Haberler

Karısını Kabloyla Boğan Yaşlı Adam, Kız Kardeşine Haber Verip İntihar Etti

Güncelleme:

KKTC'de karısını kablo ile boğduğu iddia edilen yaşlı adam, daha sonra kız kardeşini arayıp kendisine elektrik vererek yaşamına son verdi.

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin (KKTC) başkenti Lefkoşa'ya bağlı Gönyeli kasabasında sabah saatlerinde karısı Sevinç Karasalih'i kablo ile boğduğu iddia edilen Hasan Yılmaz Karasalih, daha sonra kendisine elektrik vererek yaşamına son verdi.

SIK SIK TARTIŞIYORLARDI

Polis ekipleri, gelen bir ihbar üzerine Karasalih ailesinin evine geldi. Eve giren ekipler, Hasan Yılmaz Karasalih (63) ve eşi Sevinç Karasalih'in (60) cesediyle karşılaştı. Çiftin komşularından alınan bilgiye göre, Karasalih çiftinin sık sık tartıştığı öğrenildi. Hasan Karasalih'in eşi Sevinç Karasalih'i kablo ile boğduğu ardından da kendisine elektrik vererek hayatına son verdiği iddia edildi.

Karısını Kabloyla Boğan Yaşlı Adam Yaşamına Son Verdi

ÖLMEDEN ÖNCE KIZ KARDEŞİNİ ARAMIŞ

Ayrıca Hasan Karasalih'in ölmeden önce kız kardeşini arayıp durumu bildirdiği de iddia edildi. Polis olayla ilgili bir açıklama yapmazken, olay yeri inceleme ekiplerinin beyaz bir kabloyu delil olarak aldığı gözlendi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Sevinç Karasalih

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Kıbrıs 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (28)

Adınızı Yazın:

nasıl yaşarsanız öyle ölürsünüz nasıl ölürseniz öyle dirilirsiniz nasıl dirilirseniz öyle haşr olursunuz hadisi şerif

13
9
yanıtYanıtla
DOCTOR:

Hadi yaa, gidip gelen var mı?Tobe tobe Mübarek Kandil Kandil.

yanıt5
yanıt4
azrail:

öleceğimiz kesinde dirileceğimiz meçhul sen kesin gibi konuşuyon gittin gördünmü

yanıt4
yanıt11
idman:

allah her gün idman yaptırıyor bunlara anlamadınızmı daha. . güneş akşam batıp sabah yine doguyor

yanıt2
yanıt1
mühendis:

bu erkekleri anlıyorsam arap olim allah aşkına ayrıl ya ayrıl bu kadar zormu bırak defolsun gitsin sen niye elini kana buluyon hayatını yaşa değmez

14
3
yanıtYanıtla
cart:

ayrımak okadar basit bişeymi. okey masasındanmı ayrılıyon

yanıt5
yanıt1
erkek:

içi sıcak birader

yanıt1
yanıt4
ayrılmıyorlar:

Bende ayrılmak ıstııyorum ama bır turlu ayrılmıyor ve duzelmıyorda aramız ayrılmıyor kardesım yanı bır sure sonra kovsan kovulmuyor yasasan yasınılmıyor ne yapacagımı bende anlamadım gıttı

yanıt9
yanıt2
Adınızı Yazın:

Birbirini yemektense boşansaydınız. . . Hayret bir şey!. . .

15
0
yanıtYanıtla
Elif tarhan:

Rabbim kimseye göstermesin

10
1
yanıtYanıtla
Tüm 28 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title