Haberler

Karısını 15 Bıçak Darbesiyle Öldüren Katil Koca, Cesedin Başında Polisi Aramış

Güncelleme:

Osmaniye'de tartıştığı eşini 15 bıçak darbesiyle öldüren 60 yaşındaki katil koca, polisi arayıp "Eşimi bıçaklayarak öldürdüm gelin beni alın" diyerek kendini ihbar etti.

Osmaniye'nin Düziçi ilçesinde tartıştığı karısı Hürü Açık'ı (57) 15 bıçak darbesiyle öldüren Hasan Açık (60) çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Edinilen bilgiye göre olay, 20 Ocak günü akşam saatlerinde Düziçi ilçesine bağlı Cumhuriyet mahallesinde yaşandı. Hasan Açık ve eşi Hürü Açık evde henüz bilinmeyen bir nedenle tartışmaya başladı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesiyle Hasan Açık, mutfaktan aldığı bıçakla Hürü Açık'ı bıçaklayarak öldürdü.

"EŞİMİ ÖLDÜRDÜM, GELİN BENİ ALIN"

Gözaltına alınan koca Emniyet Müdürlüğündeki işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Olayın ardından ise cinayet gecesi yaşananların ayrıntısı ortaya çıktı. Hayatını kaybeden Hürü Açık'ın yapılan ilk otopsisinde 15 yerinden bıçaklanarak hayatını kaybettiği, Hasan Açık'ın ise karısını öldürdükten sonra cesedin başında bekleyerek 155 polis telefonunu arayıp ağlayarak "eşimi bıçaklayarak öldürdüm gelin beni alın" dediği ve kendini ihbar ettiği ortaya çıktı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Osmaniye Düziçi 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500

Yorumlar (28)

NOKTA:

vatandaş geçim sıkıntısı içinde cinnet geçiriyor yukardakiler kimse var mı?bırakın artık yolu köprüyü tüneli vatandaşın rahat geçinmesi içn birşeyler yapın yeter zam zam zam yeterrrrr

34
15
yanıtYanıtla
AKDENİZLİ:

ULA KEÇİ YOL OLMASA HER YER ÇAMUR İÇİN DE NEREDE DEVLET NEREDE BELEDİYE DERSİN İNSAN OĞLUNA YARANILMIYOR ARKADAŞ HİÇ DOYMUYOR SÜREKLİ YOK DİYOR ŞÜKÜR DİYEN YOK

yanıt19
yanıt11
....:

Bir insan geçim skkntisinda oldugu icin esini oldurucekse hepimiz birbirimizi oldurelim. Sacmalik sizde ne olda DEVLETIN suçu. Biraz da tessekur edip sukretmesini bilin.

yanıt23
yanıt13
ADNYZNKİ:

SEN HALA RÜYADASIN YADA UZAYDASIN. NANKÖR GÖR YAPILANLARI. BAK GEÇİYORSUNUZ ÜZERLERİNDEN. CHAPE ZAMANINDA YOKLUK. KUYRUK DİZ BOYUYDU. ÇÖPLER DESEN AĞRI DAĞI GİBİ. HASTANELER ZATEN REZİLLİK İÇİN. RAHMETLİ SAVAŞ AYIN PROGRAMINI SEYRET TAVSİYEM

yanıt6
yanıt9
Yorumsuz:

Aynen Dogru söyledin

yanıt7
yanıt7
Hakikat:

Geçim sıkıntısından olsaydı dedelerimiz eşlerini doğrardı çünkü en yokluk zamanlar o dönemde yaşanmış deden hiç anlatmadı mı sana şuan ki varlık bolluk hiçbir yerde yok açlıktan ölüyorum diyenin en az altında bi arabası oluyor dilenci diye para veriyoruz tirilyonları çıkıyor. Millet masabaşı iş ararsa ayağını yorganına göre uzatmayıp kredi ile iş yaparsa tabii geçinemez. Ben gündüzleri şarküteri de boş zamanlarda da part-time çalışarak geçimimi sağlamaya çalışıyorum

yanıt8
yanıt2
01:

evlenmeyin. dünyanın size dayattığı düzen karşında yalnız bir kurt olmayı öğrenin. .

32
4
yanıtYanıtla
KARIŞIK KAFALAR:

KADIN MILLETINDE BU CENE BU ENTRIKALI DUSUNCELER OLDUGU SURECE BU OLAYLARI GORURUZ. ANLAMADIGINIZ KONU ERKEK ADAMA SES TONUNUZU YUKSELTMEYECEKSINIZ VE TARTISMICAKSINIZ. EV MECLIS DEGILDIR ALIRLAR CANINIZI, KIZMAYIN MALESEF BOYLE. BIZIM GELENEK VE GORENEKLERIMIZDE KADIN PRENSESTIR AMA SESSIZ VE ILIMLI LAF DINLEYEN SÖZ ETMEYENDIR.

11
19
yanıtYanıtla
No Name:

Dinsiz pislikler anca canice eşlerini öldürür. İnançlı bir insan Allahın verdiği canı alamaz! Zaten çoğu kadın öldürülmeden önce hep şiddet mağduru bu adamlar bu hakkı nerden buluyor?? En basiti çocuğumun annesi der saygı gösterir ama mal olarak gördükleri için döverim söverim sonra kadın hakkını arayınca öldür gitsin. Bide böyle canileri savunanlar var yorumlarda aklım almıyor. evet malesef daha çokkk görcez böyle olaylar!!!

yanıt7
yanıt0
ismet:

milletde ayle düzeni koymadılar. kanunlar ayleyi darma duman etti yazıklar olsun

25
2
yanıtYanıtla
Tüm 28 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title