Haberler

Karısı ve Çocuklarını Bıçakla Rehin Aldı

Ankara'da, Dini Nikahlı Yaşadığı 17 Yaşındaki M.k.'nın Sırtına Jiletle "Dursunum" Yazmasıyla Gündeme Gelen Dursun O, Aksaray'daki Babasının Evinde Bu Kez de Karısının ve Çocuklarının Boğazına Bıçak Dayadı. Polis Yarım Saatte Dursun O.'yu İkna Edebildi.

Ankara'da, dini nikahlı yaşadığı 17 yaşındaki M.K.'nın sırtına jiletle "Dursunum" yazmasıyla gündeme gelen Dursun O, Aksaray'daki babasının evinde bu kez de karısının ve çocuklarının boğazına bıçak dayadı. Polis yarım saatte Dursun O.'yu ikna edebildi.

Alınan bilgiye göre, Laleli Mahallesi 4669 Nolu Sokak 25 numarada bulunan babası Mustafa O.'nun evinde ikamet eden Dursun O, sinir krizi geçirdi. Dursun O, eline aldığı bıçakla eşi Derya, çocukları Melisa (2) ve Rabia'ya (4) bıçak dayayarak rehin aldı. Olay yerine gelen polis ekipleri Dursun O.'yu ikna etmeye çalıştı. Polise direnen Dursun O, bazen eşinin bazen de çocuklarının boğazına bıçağı dayayarak, "Bana kimse bakmıyor, bana kimse hiç kimse iş vermiyor. Suçum var cezaevine gireceğim. Çocuklarıma kim bakacak? Çocuklarıma bakarsanız teslim olurum, 9 sene ceza yatacağım. Bunları da öldürürüm 9 sene daha yatarım" diye konuştu. Polisin ailesine bakma sözü vermesinin ardından Dursun O. bıçağı bırakarak teslim oldu.

Gözaltına alınan Dursun O. polis merkezine götürülürken, ailesi eve kapandı. Oğlunun durumunu anlatan baba Mustafa O, "Oğlum böyle, her zaman bu şekilde davranıyor. Çalışmıyor, işsiz güçsüz geziyor. Daha önce Ankara'da da buna benzer şeyler yaptı" şeklinde konuştu.

Ankara'da 17 yaşındaki gayrı resmi nikahlı yaşadığı M.K.'nın sırtına jiletle "Dursunum" yazdığı iddia edilen Dursun O, 16 Eylül 2005 tarihinde İstanbul'da yakalanarak, getirildiği Ankara'da tutuklanmıştı.

(HÇ-FM-SN-SN-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title