Haberler

Kargo Aracılığıyla Silah Kaçakçılığı

Antalya'da Düzenlenen Operasyonda, Kargo Aracılığıyla Silah Kaçakçılığı Yaptığı İleri Sürülen Siyasi Bir Partinin İlçe Başkan Yardımcısı ve Eşinin de Aralarında Bulunduğu 4 Kişi Gözaltına Alındı.

Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde düzenlenen operasyonda, kargo aracılığıyla silah kaçakçılığı yaptığı ileri sürülen siyasi bir partinin ilçe başkan yardımcısı ve eşinin de aralarında bulunduğu 4 kişi gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, dün sabah saatlerinde Gazipaşa ilçesinde Jandarma Komutanlığı'na bağlı ekiplerin istihbarat çalışması neticesinde, özel bir kargo aracılığıyla ilçeye gönderilen kolide, iki adet ruhsatsız tabanca, bu tabancalara ait şarjörler ve 750 adet mermi ele geçirildi. Olayla ilgili yapılan soruşturma başlatan jandarma ekipleri, kargo kolisinin alıcısı olduğu iddia edilen A.Y.'yi (21) gözaltına aldı. A.Y'nin, kolinin siyasi bir partinin ilçe başkan yardımcısına ait olduğunu iddia etmesi

üzerine, ilçe başkan yardımcısının evinde de arama yapıldı. Yapılan aramada, ruhsatsız olduğu öğrenilen 3 adet tabanca ve bir adet av tüfeği bulundu. Operasyon kapsamında, V.A.,N.A. ve K.Y. de gözaltına alındı. Jandarmanın olayla ilgili soruşturmayı sürdürdüğü öğrenildi.

(AD-MSB-SÇ-ÖK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title