Haberler

Kargı'da 19 Mayıs Kutlamaları

19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı tüm yurtta olduğu gibi Çorum’un Kargı ilçesinde de çeşitli etkinliklerle kutlandı.

19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı tüm yurtta olduğu gibi Çorum'un Kargı ilçesinde de çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Kutlamalar Hükümet konağı önünde bulunan Atatürk anıtına Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından çelenk sunulmasıyla başladı. Çelenk sunma törenine İlçe Garnizon Komutan Vekili J.Kd.Bçvş. İsmail Balaban, Cumhuriyet Savcısı Ahmet Rüfai Şahin, İlçe Emniyet Amiri Komiser Y. Deniz Demirel, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Hüseyin Karakuş, Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Akpınar, Atatürkçü Düşünce Derneği Başkanı Hasan Çiftlik, kurum müdürleri, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşının okunulmasının ardından Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından Atatürk Anıtına çelenk sunuldu. Kutlamalar ilçe stadyumundaki kutlama programı ile devam etti. - ÇORUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Mustafa Kemal Atatürk 19 Mayıs Çorum Kargı Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title