Haberler

Kareteci Melek'e Başarı Belgesi

Gaziantep'te Düzenlenen Genç Kızlar Karate Şampiyonası’nda İl Üçüncüsü Olan ve Güneydoğu İlleri Arasında Yapılan Genç Kızlar Karate Şampiyonası'nda da Bölge İkinciliğini Elde Eden Melek Kazon'a, Nizip Kaymakamı Hasan Yusuf Güner Başarı Belgesi Verdi.

Gaziantep'te düzenlenen Genç Kızlar Karate Şampiyonası’nda il üçüncüsü olan ve Güneydoğu illeri arasında yapılan Genç Kızlar Karate Şampiyonası'nda da bölge ikinciliğini elde eden Melek Kazon'a, Nizip Kaymakamı Hasan Yusuf Güner başarı belgesi verdi.

12-16 Kasım 2007 tarihlerinde Gaziantep'te yapılan Genç Kızlar Karate Şampiyonası'nda, Sağlık Meslek Lisesi 9-A sınıfı öğrencisi Melek Kozan, karatede gösterdiği başarıyla il üçüncüsü olmuştu. Daha sonra yine Gaziantep'te düzenlenen Güneydoğu illeri arasında yapılan Genç Kızlar Karate Şampiyonası'nda bölge ikincisi olan Melek Kozan, gösterdiği başarıdan dolayı Kaymakam Hakan Yusuf Güner tarafından başarı belgesi ile ödüllendirildi.

Sağlık Meslek Lisesi öğrencisi Melek Kozan, okul müdürü İbrahim Avcı, Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurt ve Şube Müdürü Metin Kılıçparlar'ı makamında kabul eden Kaymakam Güner, Melek Kozan'a ve okul müdürüne başarı belgesi verdi (ÖY-TB) 06.05.2008 19:04 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title