Haberler

Karesispor'un Konuğu Finalspor

Türkiye Basketbol Ligi’nin yenilgisiz lideri Karesispor, 7. hafta karşılaşmasında Kurtdereli Spor Salonu’nda Final Spor’u konuk ediyor.

Türkiye Basketbol Ligi'nin yenilgisiz lideri Karesispor, 7. hafta karşılaşmasında Kurtdereli Spor Salonu'nda Final Spor'u konuk ediyor.

Lige çok iyi bir giriş yaparak Türkiye Basketbol Ligi'nde yenilgisiz lider durumda olan Karesispor, 6 maçta 2 galibiyet 4 mağlubiyetle 12. sırada bulunan rakibini yenerek namağlup liderliğini sürdürmek istiyor.

Karesispor, Final Spor maçının hazırlıklarına devam ederken, açıklamalarda bulunan Karesispor Baş Antrenörü Gencer Baytimur, "Bu hafta kendi evimizde Final Spor ile oynayacağız. Final Spor'da ligin dengeli kadrolarından bir tanesi. Kazanırken de kaybederken de çok mücadele ederek oynayan bir takım. Bir hafta önce Bursaspor ile oynadıkları maçta, Bursaspor'da bizimle birlikte bu ligin namağlup takımlarından bir tanesi, son dakika içerisinde kaybettiler maçı. Bizim için önemli bir maç, önemli bir rakip gelecek bizim sahamıza. Biz yine kendi düzenimizi oynayacağız. Bu sene bir hedef koyduk, lige çıkma hedefi. Bu lige çıkmak için de ikinci bir sloganımız var, kendi evimizde maç kaybetmeyeceğiz. Kendi seyircimiz önünde maç kaybetmeme hedefi koyduk. Bunun içinde Final Spor maçını en ufak bir gevşeme olmadan tam tersi tamamen ciddiyetle pazartesiden itibaren hazırlanmaya başladık. Bu anlamda her maç olduğu gibi, hatta geçen sezonu da bunun içine katarak söyleyeyim, gelen seyircilerimize ben teşekkürlerimizi ve minnetlerimizi sunuyorum. Bu maçta da tribünlere bekliyorum. Tüm takım olarak bekliyoruz. Bizim coşkumuza, bizim oyunumuza ortak olmalarını, paylaşmalarını istiyoruz. Yani basketbolla, sporla ilgili Balıkesir'deki bütün sporseverleri, basketbolseverleri hafta sonu oynayacağımız Final Spor maçına davet etmek istiyorum" dedi.

Karesispor-Final Spor karşılaşması 24 Kasım Cumartesi günü saat 16.00'da Kurtdereli Spor Salonu'nda oynanacak. Karşılaşmayı Tunçtan Durmuşcan, Göksun Öz ve Murat Danışan hakem üçlüsü yönetecek. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 19-20 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? NO Pelicans Sacramento Kings NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Miami Heat Chicago Bulls NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! 19-20 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title