Haberler

Karesili Çocuklar Afet ve Acil Durumlara Hazır

Karesi Kent Konseyi Çocuk Meclisi ve Balıkesir İş Sağlığı ve Güvenliği Derneği(BAİGDER) işbirliğiyle Atatürk Parkında Afet ve Acil Durum Bilim Şenliği düzenlendi.

Karesi Kent Konseyi Çocuk Meclisi ve Balıkesir İş Sağlığı ve Güvenliği Derneği(BAİGDER) işbirliğiyle Atatürk Parkında Afet ve Acil Durum Bilim Şenliği düzenlendi.

Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Afet ve Acil Durum Bilim Şenliği'ndeki tüm stantları gezerek çalışmalar hakkında öğrencilerden bilgi aldı. Stant açan çocukların Belediye Başkanı'na sunum yaparken yaşadıkları heyecan gözlerinden okunurken, Belediye Başkanı Yücel Yılmaz hepsiyle hatıra fotoğrafları çektirdi.

Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, serginin ardından yaptığı açıklamada, öğrencilerin çok güzel hazırlandığını belirterek, "Bilinçlendirme açısından yapılan çalışmalar uygulamalarla, deneylerle açığa çıkıyor. Tabii bu işin ayrı bir arka planı var, her okulun kendi içinde yaptığı güzel çalışmalardan seçilmiş. Ben Kent Konseyi Başkanımız Mürsel Bey'i, Çocuk Meclisi Başkanı kızımızı ve onların ailelerini tebrik ediyorum. Çok güzel bir çalışma olmuş. Bu tür çalışmalar senede iki defa yapıldığında toplumda bilinçlenmenin hızla artacağını düşünüyoruz. Tedbirlerin ve bilinçlenmenin arttığı güzel bir Karesi diliyoruz" dedi.

Çeşitli okullardan öğrencilerin deney ve projeleriyle yer aldığı, UMKE, AFAD ve 112 Acil ekiplerininde katkı sunduğu şenliğe Karesi Kaymakamı Abdulkadir Demir, Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Balıkesir İş Sağlığı ve Güvenliği Derneği Başkanı Ömer Temiz de katıldı. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Balıkesir Yaşam Haberler

Bakmadan Geçme

Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle! Zorunlu karşılık faiz oranı ne kadar oldu? Merkez Bankası'ndan yeni karar 26 Nisan Cuma 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 26 Nisan burç yorumları nedir? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 25 Nisan günün maçları nereden izlenir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title