Haberler

Karesi'ye imza olacak projeye Başkan Orkan'dan tam not

Güncelleme:

Karesi bölgesinde Paşa Alanı mahallesinde ki 12 bin 125 metrekarelik arsaya 'Yaşamkent' adını verdikleri projeyi Kent Girişimi AŞ.yetkilileri Karesi Belediye Başkanı Dinçer Orkan'a tanıttı.

Karesi bölgesinde Paşa Alanı mahallesinde ki 12 bin 125 metrekarelik arsaya 'Yaşamkent' adını verdikleri projeyi Kent Girişimi AŞ.yetkilileri Karesi Belediye Başkanı Dinçer Orkan'a tanıttı. Başkan Orkan, Balıkesirli iş adamlarının bir araya gelerek böyle bir proje gerçekleştirmesinden duyduğu memnuniyeti paylaştı.

Balıkesirli 10 ailenin bir araya gelerek kurduğu Kent Girişim A.Ş., Karesi bölgesindeki 12 bin 125 metrekarelik alanda şehrin girişine yakışacak, mimari tasarımıyla şehre vizyon katacak Yaşamkent adını verdikleri projeyle Karesi'ye imza atacak. Örnek dairelerin ve lansmanın en kısa sürede gerçekleşeceği projede kazanan Balıkesirli ve Balıkesir esnafı olacak. Kent Girişim Grubunun 'Yaşamkent' adını verdikleri projeyi Karesi Belediye Başkanı Dinçer Orkan ile paylaştı. Kendisi de İnşaat Mühendisi olan Başkan Orkan, projeyi inceleyerek projeden duyduğu memnuniyeti aktardı.

Başkan Orkan: "Bu proje ile kazanan Balıkesir olacak"

Proje hakkında konuşan Karesi Belediye Başkanı Dinçer Orkan, Balıkesirli 10 ailenin bir araya gelerek oluşturduğu Kent Girişim A.Ş'nin yapacağı proje ile Balıkesir'e büyük bir değer ve kazanç sağlayacağını beklediklerini ifade etti. Başkan Orkan, "Şehrimizin önde gelen aileleri Yaşamkent adını verdikleri bu güzel projede toplanarak şehrimize bir değer katma amacıyla yola çıktılar. Oluşturdukları proje ile Balıkesirli aileler bir araya geldi, tabii bu proje yapım aşamasıyla da sonrasında da Balıkesir esnafına, Balıkesirli hemşehrilerimize bir kazanç olacak. Dolayısıyla kazanan Balıkesir olacak. Kendilerine gerçekleştirecekleri bu projede başarılar diliyorum" dedi. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Dinçer Orkan Balıkesir Karesi Haberler

Bakmadan Geçme

Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle! Zorunlu karşılık faiz oranı ne kadar oldu? Merkez Bankası'ndan yeni karar 26 Nisan Cuma 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 26 Nisan burç yorumları nedir? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 25 Nisan günün maçları nereden izlenir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title