Haberler

Kardeş Şehire Muhteşem Gece

Güzelbahçe Belediyesi, kardeş şehir Almanya'nın Flörsheim'den gelen konukları onuruna muhteşem bir yemek verdi.

Güzelbahçe Belediyesi, kardeş şehir Almanya'nın Flörsheim'den gelen konukları onuruna muhteşem bir yemek verdi. Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce ve eşi Nilüfer İnce, bir yıl önce kardeş kent anlaşması imzaladıkları Almanya'nın Flörsheim kentinden gelen Belediye Başkanı Micheal Antenbrink başkanlığında aralarında meclis üyelerinin de bulunduğu 50 kişiye kokteyl ve yemek verdi.

Güzelbahçe'deki Ehlikeyf Restoranda verilen kokteyle Almanya'nın İzmir Başkonsolosu Margit Haberle, Avusturya'nın İzmir Fahri Konsolosu Ülkü Caner, Türk-Alman Dostluk Derneği Başkanı Anton Geisinger, CHP İlçe Başkanı Ednan Arslan, il genel meclis üyesi Atilla Çelikkesen, belediye meclis üyeleri Ertan Avkıran, Alpay Kandemir, Mehmet Soyoğlu, Mehmet Eren ve İlhan Seyhan ile mahalle muhtarları katıldı.

Gecede sema, tango ve zeybek gösterisi büyük beğeni topladı. Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce ve Flörsheim Belediye Başkanı Micheal Antenbrink iki kentin kardeşlik ve dostluk ilişkilerinin daha da ilerleyerek gelişmesini istedi. İnce, bu yıl Haziran ayında Güzelbahçeli sporcuların Almanya'ya gittiğini belirterek, gelecek yıl da Alman sporcuları Güzelbahçe'de konuk etmek istediklerini söyledi.

Bu arada, Güzelbahçe Belediye Spor'un 17 yaş futbolcularının Flörsheim'de kazandıkları şampiyonluk kupası da belediye başkanları tarafından Kulüp Başkanı Alpay Kandemir ve futbolculara verildi, coşku dolu anlar yaşandı.

Türk Alman Dostluk Derneği, Güzelbahçe Başkanı İlhan Demiroğlu da derneğin Flörsheim'deki başkanı Anton Geisinger'e çerçeve edilmiş Atatürk fotoğrafı armağan etmesi izleyenlerce ayakta alkışlandı. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa İnce Güzelbahçe Almanya İzmir Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title