Haberler

Kardeş Pası atıldı, sayı Türkiye'nin oldu

Güncelleme:

Türkiye'nin birlik ve beraberliğe en fazla ihtiyaç olduğu günlerde her zaman olduğu gibi en önemli mesaj Kocaeli'nden geldi.

Bu pas, kardeşliğe, birliğe ve şehit aileleri için atılan pas

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin 15 Temmuz Darbe girişiminde yaşananları unutturmamak amacıyla organize ettiği Kardeş Pası Basketbol Turnuvası muhteşem bir atmosferde gerçekleşti. Bu önemli turnuvada gençleri, Türkiye Basketbol Federasyonu CEO'su Ömer Onan da yalnız bırakmadı. Gördüğü manzaranın kendisine büyük mutluluk verdiğini söyleyen Onan, "İşte bu sporun dostluğa attığı imzadır. Bu önemli organizasyonu düşünen Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'ne Türkiye Basketbol Federasyonu adına teşekkürlerimizi iletiyorum" dedi.

TURNUVAYA GENÇLERDEN BÜYÜK İLGİ

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı'nın organize ettiği Kardeş Pası Basketbol Turnuvası oynandı. Turnuva 09.15'de Atatürk Spor Salonu'nda başladı. Sabah saatlerinde 1. ve 2. tur müsabakaları gerçekleştirildi. Turnuvaya katılan kız takımlarının mücadelesi ise 50. Yıl Spor Salonu'nda yapıldı. Ortaokul ve lise yaş grubundan erkek ve kız öğrencilerin katıldığı 3x3 Basketbol (Streetball) Turnuvasının gerçekleştiği her iki salon, gençlerin ilgisiyle adeta tıklım tıklım doldu. Basketbol Turnuvası'nda 80 takım mücadele verdi. Eleme usulü olan turnuvada kazanan takım bir üst tura geçti. Turnuva toplam 4 kategoride düzenlendi.

ÖZAK GENÇLERİ YALNIZ BIRAKMADI

Turnuvanın öğle saatlerindeki maçlarını Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zekeriya Özak ile birlikte Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanı Ali Bilgi, ASKF Başkanı Murat Aydın, Spor Şube Müdürü Ziyaülhak Sarıgül, İzmit İlçe Spor Müdürü Turgay Bulut birlikte izledi.

ÖMER ONAN GELDİ TRİBÜNLER AYAĞA KALKTI

Öte yandan maçlar devam ederken, salona Türkiye Basketbol Federasyonu CEO'su Ömer Onan ile basketbol antrenörü eski basketbolcu Murat Özyer giriş yaptı. Ömer Onan'ın salona girmesiyle gençlerin coşkusu daha da yükseldi. Onan ile selfie çektirme yarışına giren gençler, tribünlerden açtıkları pankartlarla kendisini okullarına davet etti.

GENÇLER BASKETBOL ŞOV İLE COŞTU

Kardeş Pası Basketbol Turnuvası'nda Büyükşehir Belediyesi gençler için çeşitli gösteriler düzenledi. Turnuvada, Basketbol Akrobasi Takımı basketbol gösterisi gerçekleştirdi. Başarılarıyla ve muhteşem performansıyla göz dolduran Basketbol Akrobasi Takımı aralarına tribünden gençleri de alarak gösterilerini birlikte gerçekleştirdi.

ONAN'DAN BÜYÜKŞEHİR'E ANLAMLI TEŞEKKÜR

Gösterinin ardından sahaya Türkiye Basketbol Federasyonu CEO'su gelerek gençlere seslendi. Türkiye Basketbol Federasyonu olarak basketbolun illere yayılmasına büyük önem verdiklerini söyleyen Onan, "Bu çerçevede Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin gerçekleştirdiği ve adı son derece anlamlı olan bu organizasyona büyük önem veriyoruz. Gördüğüm bu manzara beni çok mutlu etti. İşte bu sporun dostluğa attığı imzadır. Birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyduğumuz bu günlerde son derece önemli bir organizasyonu gerçekleştiren Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'ne, Federasyon adına teşekkürlerimizi iletiyorum" şeklinde konuştu. Onan final maçında tüm basketlerin şehit ailelerine gideceğini öğrenmekten de büyük gurur duyduğunu kaydetti. Onan, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin spora ve bu çerçevede basketbola verdiği desteğe dikkat çekerek, "Umarım, Kocaeli'nden süper ligde oynayan bir takım çıkar" dedi.

SPOR YAPMAYI BIRAKMAYIN

Başkan Vekili Zekeriya Özak yaptığı konuşmasına gençlere Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu'nun selamlarını ileterek başladı. Büyükşehir Belediyesi'nin sosyal ve kültürel çalışmaları içinde sporu ihmal etmediğine dikkat çeken, Özak, bu çerçevede tesisleşmeden, alt yapıya ve malzeme yardımına kadar birçok konuda spor ve sporcunun yanında olduklarını söyledi. Bunu özellikle gençlerin spor yapması için gerçekleştirdiklerini kaydeden Başkan Vekili Özak, "Çünkü inanıyoruz ki, spor yapan gençler, geleceğe daha iyi ve zinde hazırlanır. Sevgili gençler spor yapmayı bırakmayın" dedi.

GENÇLERLE HATIRA FOTOĞRAFI

Konuşmaların ardından turnuvaya katılan protokol üyeleri tribünlerden kendilerine sevgi gösterisinde bulunan gençlerin yanına giderek, hatıra fotoğrafı çektirdi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Ömer Onan Türkiye Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
title