Haberler

Kardeş Çocukları Dizisinin 14. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Kardeş Çocukları Son Bölüm İzle

Güncelleme:

Ekranların sevilen dizisi Kardeş Çocukları geçtiğimiz akşam 13. bölümüyle ekranlara geldi. Umay'ın kendisinden hamile olduğunu öğrenen Yıldırım nasıl bir yol izleyecek? Kardeş Çocukları dizisinin 14. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kardeş Çocukları dizisinin 13. bölümünde neler oldu?

Kardeş Çocukları dizisi son bölümüyle Pazar akşamı ekranlara geldi. Ümran, Umay'ın kendisine karşı doldurduğu Yıldırım'ı koruyabilecek mi? Kardeş Çocukları dizisinin 13. bölümünde neler oldu? 14'üncü bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte Kardeş Çocukları dizisi hakkında merak edilenler…

14. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Pazar akşamları ekranlarda fırtınalar gibi esen Kardeş Çocukları dizisi yine izleyicinin beklentilerini boşa çıkarmadı. Rezzan'ın hastalanmasıyla birlikte Umay'ın intikam almasından korkmaya başlar. Bu konuda Yıldırımdan yardım istese de sonunda Rezzan, Umay ile ilgili gerçeği açıklar. Kardeş Çocukları dizisinin fragmanı henüz yayınlanmadı. Kardeş Çocukları dizisinin yeni bölüm fragmanı ve tüm gelişmeleri sayfamızdan takip edebilirsiniz…

13'ÜNCÜ BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Ümran'ı taciz etmekten vazgeçmeyen Reşat, Ümran'ın iş yerine gittiğinde Hayat da oraya gelir. Ne yapacağını bilemeyen Ümran, Yıldırım konusunu konuşmaya geldiğini söyleyen Hayat'ı oradan uzaklaştırmak için elinden geleni yapar.

UMAY BEBEĞİ ALDIRDI MI?

Hastalanan Rezzan, Umay'ın ondan intikam almasından korkuyor ve Yıldırım'a şüphelendiği Kevser'i göndermesini söylüyor. Yıldırım annesinin bu isteğini sorguluyor ve Rezzan asıl korktuğu kişinin Umay olduğunu ifade ediyor. Sonunda Umay'ın hamile olduğunu itiraf ediyor. Büyük bir şok yaşayan Yıldırım Umay'a giderek bebeği doğurup doğurmadığını soruyor. Orada bulunan Ümran ise Yıldırım'a büyük haksızlık yaptıklarını düşünüyor. Yıldırım ile yalnız görüşen Umay, bebeği Ümran'ın aldırmaya ısrar ettiğini söylüyor.

Kardeş Çocukları Dizisinde Neler Oldu?

UMAY, REŞAT İLE CANSEL'İ YAKALIYOR

Şirkete giden Umay, Cansel'in boynundaki kolyeyle planlarını devreye sokuyor. Cansel ile Reşat'tan şüphelenen Umay, eve gizli kamera yerleştirerek ikisinin yakınlaşmasını izliyor. Elde ettiği görüntülerle Reşat'ı ve Cansel'i istediği gibi yönlendirebilecektir. Cansel'de bu durumda boş durmaz ve Umay'ın geçmişini araştırmaya başlar. Bu sırada Ümran, Umay'ın Cemal ile anlaştığını ve Cemal'in Yıldırım'ı öldürmeye çalıştığını öğreniyor.

Kardeş Çocukları Dizisinde Neler Oldu?

Kardeş Çocukları Dizisinde Neler Oldu?

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title