Haberler

Kardemir Karabükspor-Orduspor Soyunma Odaları

Kardemir Karabükspor teknik direktörü Michael Skibbe, maçın kaliteli geçtiğini belirtti, "Her iki devrenin başlarında iyi oynadık. Sonlarda ise Orduspor daha iyi oynadı. İki takım da yeterli pozisyona girdi, pozisyon verdi. Beraberlik doğru bir skor. Galibiyet istiyorduk, alamadığımız galibiyeti Eskişehirspor'dan alacağız. Koşu açısından memnunum, ama daha emin paslarla topun daha çok bizde kalmasını isterdim. Antrenmanlarda otomatik hale gelinceye kadar pas çalışması yapacağız" dedi.

Karabüksporlu Ahmet İlhan, sahaya 3 puan için çıktıklarını, ancak maçın hakkının beraberlik olduğunu söyledi. Lua Lua ise, "İyi bir teknik direktöre sahip, iyi bir takıma karşı oynadık. 1 puan aldık. Hiç alamamaktan iyidir" diye konuştu.

CUPER: "1 PUANA MEMNUNUM"

Orduspor teknik direktörü Hector Cuper, "Zor bir maç olacağını biliyorduk. Futbolcularım iyi çalıştı, iyi oynadılar, daha çok pozisyon bulduk. Takımımın çalışmasından ve alınan 1 puandan memnunum" dedi.

Barral ise deplasmanda alınan 1 puanın iyi olduğunu vurgularken Agustin son dakikaya kadar galibiyet için savaştıklarını, ancak galip gelemediklerini söyledi. - Karabük

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Michael Skibbe Eskişehirspor Orduspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title