Haberler

Kardemir Karabükspor Kulübü Başkanı Tankut Açıklaması

Spor Toto Süper Lig'de deplasmanda Kasımpaşa ile 2-2 berabere kalan Kardemir Karabükspor'da kulüp başkanı Hikmet Ferudun Tankut, "Galip gelebilirdik ancak beraberlik de iyi sonuç." dedi.

Spor Toto Süper Lig'de deplasmanda Kasımpaşa ile 2-2 berabere kalan Kardemir Karabükspor'da kulüp başkanı Hikmet Ferudun Tankut, "Galip gelebilirdik ancak beraberlik de iyi sonuç." dedi.

Tankut, AA muhabirine yaptığı açıklamada, karşılaşmanın tahmin ettikleri gibi zorlu geçtiğini, her iki takımın da galibiyet için ellerinden geleni yaptığını söyledi.

İstanbul'a kazanmak için gittiklerini anlatan Tankut, "Milli maç arasında çok çalıştık, iyi hazırlandık. Ancak 7 oyuncumuz milli maçlar için ülkesine gitti. Sakatlarımız da vardı. Tabii bunlar bahane değil. Müsabakanın ilk yarısında istediğimizi sahaya iyi yansıttık. Galip gelebilirdik ancak beraberlik de iyi sonuç. Her haftayı ayrı değerlendirip maça çıkıyoruz. Bu karşılaşmayı unutarak evimizde oynayacağımız Gaziantepspor maçına odaklanacağız." diye konuştu.

Kural ihlali iddiası

Kasımpaşa ile yaptıkları maçın 13. dakikasında ev sahibi ekibin Andre Castro'yla bulduğu golde, hakem Serkan Çınar'ın önce penaltı düdüğü çaldığı, topun filelerle buluşmasının ardından ise golü verdiği ve kural hatası yaptığı iddialarına ilişkin Tankut, pozisyonu incelemeden bir değerlendirmede bulunmayacağını ifade etti.

Karşılaşmayı uzmanlarla yeniden izleyeceklerini aktaran Tankut, "Maç izledikten sonra çıkarttığımız sonucu, yönetim kurulu toplantısında masaya yatıracağız. Yönetim kurulu kararına göre de hareket edeceğiz. Şimdi 'Kural hatası vardır ya da yoktur.' demek yanlış olur. İnceleme sonunda gereken yapılacak." şeklinde görüş belirtti.

Hikmet Ferudun Tankut, Süper Lig ile TFF 1. Lig Medya Hakları ihalesiyle ilgili de, "Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören ve diğer emeği geçenleri kutluyorum. İyi bir çalışma yapılmıştır. Bu, Türk futbolu ve kulüpler için çok önemlidir." değerlendirmesinde bulundu.

Kaynak: AA / Spor

Kasımpaşa İstanbul Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Gönül Dağı 135. bölüm izle! Gönül Dağı yeni bölüm izle! Gönül Dağı son bölüm neler oldu? Manchester City-Chelsea maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Manchester City-Chelsea maçı şifresiz mi? Samsunspor-Adana Demirspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Samsunspor-Adana Demirspor maçı şifresiz mi? İstanbulspor kaçıncı kümede? İstanbulspor küme düştü mü? Hasan Can Kaya ameliyat mı oldu? Hasan Can Kaya'nın sağlık durumu nedir? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 20 NİSAN | Baraj doluluk oranı seviyesi nedir? İstanbul'da sağanak yağışlar barajları nasıl etkiledi? Resmi Gazete bugün (20 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Konyaspor - Alanyaspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Konyaspor - Alanyaspor maçı şifreli mi, nereden izlenir? İstanbulspor küme mi düştü? İstanbulspor küme düşecek mi, son durum ne? Hasan Can Kaya sağlık durumu nasıl? Hasan Can Kaya sakatlandı mı, neden sakatlandı? Hasan Can Kaya hastalığı ne? Kargolar Cumartesi açık mı 2024? Kargolar Cumartesi günü çalışıyor mu, dağıtım yapıyor mu? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 20 Nisan Cumartesi Survivor yeni bölüm! AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU SON DAKİKA! AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler 20 Nisan! Malatya deprem mi oldu? SON DAKİKA az önce Malatya'da deprem mi oldu, kaç büyüklüğünde deprem oldu? 20 Nisan Malatya depremi! Ihlara Vadisi nerede? Ihlara Vadisi hangi şehirde, ilde? Ihlara Vadisine nasıl, nereden gidilir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title