Haberler

Kardemir Karabükspor-Kasımpaşa Maçının Ardından - Tony Popovic ve Kemal Özdeş

Süper Lig'in 12. haftasında sahasında Kasımpaşa'ya 2-0 mağlup olan Kardemir Karabükspor'un teknik direktörü Tony Popovic, "Kulübün içinden geçtiği bu zor süreçte biz bir arada kalıp, sırt sırta verip, bu süreçten en iyi şekilde çıkacağız." dedi.

Süper Lig'in 12. haftasında sahasında Kasımpaşa'ya 2-0 mağlup olan Kardemir Karabükspor'un teknik direktörü Tony Popovic, "Kulübün içinden geçtiği bu zor süreçte biz bir arada kalıp, sırt sırta verip, bu süreçten en iyi şekilde çıkacağız." dedi.

Popovic, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, hayal kırıklığı yaşadığını söyledi.

Maça iyi başladıklarını ifade eden Popovic, "İyi oynamaya başladık, fakat ilk gol maçı tamamen değiştirdi. İlk golde Ahmet Şahin'in bir hatası yok. Ama bir şekilde golü yedik, bu golü çıkarmak için iyi çaba gösterdik, çok hücum yapmaya çalıştık. Fakat oyuncularım ne kadar deneseler de olmadı ve ikinci golü yedik, maçı kaybettik. Kulübün içinden geçtiği bu zor süreçte biz bir arada kalıp, sırt sırta verip, bu süreçten en iyi şekilde çıkacağız." diye konuştu.

Kulübün içinde bulunduğu durumun futbolcuları etkileyip etkilemediği yönündeki soruya Popovic, şu şekilde cevap verdi:

"Her futbolcunun mantalitesi tabii ki farklıdır. Ama ben hoca olarak sahada futbolcularımın bu durumdan etkilendiğini söyleyemem. Bence futbolcularım sahada her şeylerini verdiler. Aslında futbolcularım gole kadar çok iyi oynadılar, golden sonra tabii ki moralleri bozuldu, belki biraz motivasyon sorunu yaşadılar. Golü çıkaramadık. Biz güçlü kalmalıyız. İşlerin düzeleceğinden eminim. Kardemir Karabükspor tekrar iyi duruma gelecek bundan eminim. Bizim yapmamız gereken takım halinde, şehir halinde beraber hareket edip, güçlü kalıp, kazanan bir takım olma yolunda çalışmak ve adımlar atmak."

Kasımpaşa cephesi

Kasımpaşa Teknik Direktörü Kemal Özdeş de ligin önemli maçlarından birini oynadıklarını belirtti.

Uzun bir aradan sonra kazanmanın güzel olduğunu aktaran Özdeş, şunları kaydetti:

"Bunu iyi oyunla yapmak güzel. Oyunun ilk yarısı her iki takımın kazandığı toplarla çabuk hücum yapma çabasıyla geçti ve orta alanda boşluklar oluştu. Oyunu daha kontrol altına almamız, biraz daha dar alanda oynamamız gerekiyordu. İkinci yarıda istediğimiz oyunu sahaya yansıttık. Hem takım savunmasını doğru yaptık hem de kazandığımız toplarla ilk yarıdaki gibi çabuk ve telaşlı hücum yapmak yerine daha dengeli oyun oynadık."

Doğru zamanda bir gol bulduklarını vurgulayan Kemal Özdeş, "Takımımın ikinci yarı gösterdiği taktiksel disiplin belki bugün kazanmamızı sağladı. Oyuncularımı kutluyorum. Şimdi üst taraflara biraz daha yaklaştık, önümüzdeki hafta da kazanmamız gerekiyor. Takımım üç haftadır etkili oyun oynuyordu, bugün de bunu sürdürmek ve buradan üç puanla İstanbul'a dönmek beni çok mutlu etti. Kardemir Karabükspor da son ana kadar maçı çevirebilmek için uğraştı. Kulübün bir takım problemleri var onlara gelecek maçlarda başarılar diliyorum." değerlendirmesinde bulundu.

Kaynak: AA / Güncel

Ahmet Şahin Kasımpaşa Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti? Fenerbahçe Olympiakos maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) FB Olympiakos maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe Olympiakos maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! FB Olympiakos maçı kaç kaç, canlı maç skoru! UEFA ülke puanı sıralaması! (GÜNCEL) 19 Nisan Türkiye güncel ülke puanı sıralamasında kaçıncı sırada?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title