Haberler

Kardemir Karabükspor, Kardemir İşçisinin Bayramını Kutladı

KARDEMİR Karabükspor teknik heyet ve futbolcuları, takımın ana sponsoru Karabük Demir Çelik Fabrikaları'nı (Kardemir) ziyaret ederek işçilerin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü kutladı.

KARDEMİR Karabükspor teknik heyet ve futbolcuları, takımın ana sponsoru Karabük Demir Çelik Fabrikaları'nı (Kardemir) ziyaret ederek işçilerin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü kutladı.

Futbolcular, fabrika yemekhanesinde işçilerle sıraya girip menüdeki kuru fasulye, etli pilav, hoşaf, yoğurt, salata ve ayranı tepsilerine alarak birlikte yemek yediler. İşçiler, kendilerine karanfil vererek 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü kutlayan futbolculara teşekkür etti ve her zaman arkalarında olduklarını söyledi.

Kardemir Karabükspor Asbaşkan Tolga Gül, Kardemir Karabükspor'un bir işçi takımı olduğunu belirterek şöyle konuştu:

"Kardemir ve çalışan emekçiler arkamızda olduğu sürece en güçlü bir şekilde yolumuza devam edeceğiz. Emeği savunan, emeği temsil eden bir takım olmaktan her zaman gurur duyuyoruz. Formamızın önünde Kardemir, arkasında da Çelik İş Sendikası reklamıyla belki de dünyada hem emeği hem de işvereni temsil eden tek takım durumundayız. Bununla gurur duyuyoruz. Erzurum'da ki 1 Mayıs kutlamalarını hedeflemiştik. Ancak maç programımızdan dolayı biz de işçilere sürpriz yapmak istedik. Zaten Karabük'ü ve Karabükspor'u birlikte paylaşıyoruz, bugün de akşam yemeğini birlikte paylaştık. Onlara çok teşekkür ediyoruz."

Teknik Direktörü Zoran Barisic de böyle bir kutlamayı ülkesinde yapmadığını hatırlatarak, "Burada olmak benim için çok gurur verici. Çünkü benim annem de babam da fabrikada çalışan işçiler. Dolayısıyla ben de işçi bir aileden geliyorum. Onları anlayabiliyorum. Gerçekten hepsine çok saygımız var. Onların destekleri her zaman arkamızda ve bunu hissediyoruz. Bugün çok güzel bir gün. İşçi bayramı kutlu olsun" diye konuştu.

Orta saha oyuncusu Poko da "İşçilerimizin bayramını kutluyorum. Onlarla birlikte olmak yemeklerini paylaşmak bizim için çok güzel bir duygu. İnşallah hep beraber bu yolda emin adımlarla ilerleyeceğiz takımımız için" dedi. - K

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Demir Çelik Tolga Gül 1 Mayıs Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title