Haberler

Kardemir Karabükspor Galatasaray'ı Yenmek İstiyor

Kardemir Karabükspor, Cuma günü sahasında oynayacağı Galatasaray maçının hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdürdü.

Kardemir Karabükspor, Cuma günü sahasında oynayacağı Galatasaray maçının hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdürdü. Antrenman öncesi gazetecilere açıklama yapan teknik direktör Tolunay Kafkas, kendileri için rakibin kim olduğunun önemli olmadığını, Galatasaray'ı yenmek istediklerini söyledi. Kafkas, Sahamızda mutlaka kazanmak isteyeceğiz. Bütün maçlara bu anlayışla çıkıyoruz. Maalesef son 3 haftada yaşadığımız bazı şanssızlıklar var. Oyunumuzun karşılığı bu olmamalıydı. Futbolun içinde bu var. Zaman zaman bazı etkenler kazanmanızı engelliyor. Doğru yoldayız, bir sıkıntımız yok. Umuyorum taraftarlarımızın da desteğiyle Galatasaray'ı yenerek camiamıza iyi bir galibiyet hediye etmek istiyoruz dedi.

'FUTBOL, FUTBOL OYUNUNDAN ÇIKTI'

Bursaspor'un, Kardemir Karabükspor Kulübü Başkanı Mustafa Yolbulan'ın Enes Ünal ile ilgili açıklamasına ilişkin resmi sitesinden yaptığı açıklamayı da değerlendiren Kafkas, şöyle konuştu

Başkanımız Bursaspor'un galibiyetine gölge düşürecek bir söylemde bulunmadı. Enes Ünal gelecek vadediyor. Uzun yıllar milli takımda oynayacak. Aslında söylenmek istenen buydu. Söylenen şeyler bizim gibi insanların ve başkanımızın kaldırabileceği şeyler değil. Biz verilen veya verilmeyen penaltıları konuşmadık. Verilen penaltıyı ifade etmeye çalıştık. Ama bunu bu hale getiren Bursaspor değildir. Onu da siz biliyorsunuz. Artık futbol, futbol oyunundan çıktı, başka yerlere doğru gidiyor. Dün yaşanan olaylar herkes için çok üzücü şeyler. Bir takım şampiyon olacak, 3 takım da küme düşecek. Şampiyon olan takım kahraman değil, küme düşen insanlar da ne şerefiz, ne de ahlaksız. Bu bir oyun. Herkes üstüne düşen sorumluluğu duyarlı bir şekilde çok daha fazla yerine getirmeli, dikkatli olmalı. Umuyorum bundan sonra hiç kimseye bir haksızlık olmaz. Gidilen yer hiç iyi bir yer değil.

Kaptan İlhan Parlak, şampiyonluğa oynayan güçlü bir Galatasaray'a karşı mücadele edeceklerini belirterek, Biz de sahamızda iyi oynuyoruz. Bunu Galatasaray karşısında gösterirsek sahamızdan 3 puanla ayrılacağımızı, şansızlığımızı bu maçta kıracağımızı ümit ediyorum dedi. Musa Çağıran da Galatasaray maçında her şeyi daha fazla yaparak 3 puan almak istediklerini, Fenerbahçe'yi ısıra ısıra, eze eze yendiklerini, bunu Galatasaray maçında da tekrarlayacaklarına inandıklarını söyledi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Tolunay Kafkas Galatasaray Bursaspor Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti? Fenerbahçe Olympiakos maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) FB Olympiakos maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe Olympiakos maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! FB Olympiakos maçı kaç kaç, canlı maç skoru!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title