Haberler

Kardemir Karabükspor-Fenerbahçe Maçının Ardından

Kardemir Karabükspor-Fenerbahçe maçının ardındanAdvocaat Hala ligi ikinci sırada tamamlayabilirizFENERBAHÇE, Spor Toto Süper Lig'de deplasmanda Kardemir Karabükspor'u 1-0 mağlup etti.

Kardemir Karabükspor- Fenerbahçe maçının ardından

Advocaat Hala ligi ikinci sırada tamamlayabiliriz

FENERBAHÇE, Spor Toto Süper Lig'de deplasmanda Kardemir Karabükspor'u 1-0 mağlup etti. Fenerbahçe teknik direktörü Advocaat, 1-0 kazandıkları maçtan sonra düzenlenen basın toplantısında açıklama yaptı. Şampiyonluk yarışından kopan bir takımı motife etmede zorlanıp zorlanmadığının ve buna kendisinin de sezon sonunda ayrılacağını açıklamasının ekstra bir zorluk ekleyip eklemediğinin sorulması üzerine Advocaat, şöyle konuştu

Sonuçta sezon sonuna kadar ben buradayım. Kararları sezon sonuna kadar verecek olan benim, oyuncular değil. Bu anlamda değişen bir şey yok. Benim dediklerimi yapmayanlar yine giderler buradan. Benim dediklerimi yapmak durumundalar. Çünkü sezon sonuna kadar buradaki patron benim. Hala kazanmamız gereken çok maç var önümüzde. Hala ligi ikinci sırada tamamlayabiliriz. Türkiye kupasını kazanabiliriz. Çok fazla kazanabileceğimiz şey var. Oyuncularla aramızda yüksek düzeyde bir saygı ortamı sağladığımızı söyleyebilirim. Ben ilk defa oyuncularla sorun yaşamıyorum. Ama bu iş böyle, oyunun parçası. Yarın giderim öpüşürüz, sarılırız, bu iş biter bana göre. Sezon sonunda gideceğim dedim diye oyuncuların değişeceğini düşünmüyorum, bu anlamda korkum yok.

Takımdan ayrılacağını neden erken açıkladığı sorulan Advocaat, Siz bilmek istediniz, siz cevap almak istediniz. Ben de o cevabı verdim. Mart'ta bu kararı alacağımı söyledim. ve dediğimizde yaptım. Size de söyledim, neden sır tutayım ki. Mayıs'ın sonunda söyleseydim değişecek miydi Burada kaç takım maç kaybetti. Galatasaray, Beşiktaş, Trabzonspor kaybetti. Biz buradan galibiyetle ayrılıyoruz. Belki ben gidiyorum diyedir diye konuştu.

Volkan Şen'in oyundan çıkarken yaptığı tepkiyle ilgili de Advocaat, Umrumda değil onun göstermiş olduğu tepki. Ben kararlar almak için burada bulunuyorum. 10 dakika kalmıştı, maçı kazanmamız gerekiyordu. Fit görüntüyü vermedi bana. Onun ne düşündüğü değil benim ne düşündüğüm önemlidir bu anlamda. Oyuncuyu oyundan almam gerektiğini düşündüm. Çünkü yeterli sertliği, fit görüntüyü sağlayamıyordu dedi.

KARDEMİR KARABÜKSPOR CEPHESİ

Kardemir Karabükspor teknik direktörü Zoran Barisic ise Arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Gerçekten çok iyi mücadele ettiler, çok iyi bir oyun sergilediler. Maçtan önce 3 oyuncumuzun sakatlıkları sebebiyle sıkıntımız vardı. Onun dışında maçta da Latovlevici ve Tanase'nin sakatlığı oldu. Bu bizim ilk yarı oyunda denge kurma anlamında sorunlar yaşamamıza sebep oldu. Fakat yerlerine giren arkadaşlar onları telafi ettiler. İlk yarı daha kötüydü. Fakat 2'nci yarı Fenerbahçe'den çok daha iyi bir futbol oynadığımızı söyleyebilirim. Çok net pozisyonlarımız vardı, değerlendiremedik. En azından 1 puanla sahadan ayrılabilirdik. Ama bunu başaramadık. Ben yine de arkadaşlarımı tebrik etmek istiyorum dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Fenerbahçe Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title