Haberler

Tolunay Kafkas'tan Stat Tepkisi

Güncelleme:

Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, kazanabilecekleri bir oyun oynadıkları söyleyerek, statla ilgili tepkilerini ortaya koydu.

Kardemir Karabükspor ligin 30. haftasında kendi evinde konuk ettiği Eskişehirspor ile golsüz berabere kaldı.

Karşılaşma sonrası açıklamalarda bulunan Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, kazanabilecekleri bir oyun oynadıkları söyleyerek, statla ilgili tepkilerini ortaya koydu.

Oyunun tamamına yakın bir bölümünde çok pozisyona girerek, oyunun kontrolünü elinde tuttuklarını belirten Kafkas, "Özellikle maçın ilk yarısında farklı bir skorla soyunma odasına girmemiz gerekiyordu. Ama aynı alışkanlıklarımız devam ediyor. Çok net pozisyonlara giriyoruz fakat bunları değerlendiremiyoruz. Üzgünüz. Fakat bunları dışarıda telafi edebilecek sonuçları alabilecek bir potansiyelimiz var. Dinamik ve genç bir takımız. Biraz tecrübe eksikliğimiz var. 30 haftanın değerlendirmesi bu aslında. Kazanabilecek oyunu oynadık. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Stada gelen seyircimiz gerçekten futbol ziyafeti çektiler özellikle ilk 45 dakikada" dedi.

STAT TEPKİSİ

Statta yaşanan elektrik kesintilerinin sorulması üzerine Kafkas, "Yapılacak bir şey yok. Ben bir türlü anlamam statlar neden beden terbiyesinde olur da kulüplerde olmaz. Bu nasıl bir uygulama bunu anlamak mümkün değil. Biz statta oynuyoruz ama stat bizim değil başkasının. Anlamakta zorluk çekiyorum" diye konuştu.

Karabüksporlu Samba Sow, 2 puan kaybettikleri için üzgün olduklarını söyleyerek, "2 haftadır kendi sahalarında maç kazanamadık. Önümüzde Kayserispor maçı ve bu maçı kazanıp kaybettiğimiz puanları telafi etmek istiyoruz" dedi.

Tecrübeli defans oyuncusu Mabiala ise, hayal kırıklığı yaşadıklarını ifade ederek, "Sezonun en iyi oyunlarından birini oynadık. Yüzde yüzlük pozisyonlarımız vardı ancak bunları değerlendiremedik. Kötü oynadığımız maçlarda girdiğimiz pozisyonları değerlendirerek 3 puan almıştık" dedi.

ESKİŞEHİRSPOR CEPHESİ

Eskişehirspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, hafta içinde Türkiye kupasında finale kaldıklarını hatırlatarak, "Hem fiziksel hem de zihinsel yorgunluğundan kurtulamadığımız bu maçın ilk yarısında kendisini belli etti. Hakikaten çok kötü oynadık. Bugün şans yanımızdaydı. Özellikle kalecimiz Boffin'e teşekkür etmek istiyorum. İkinci yarıda biraz kendimize geldik ve oyunda dengeyi kurduk. Biraz oynamaya başladık derken 2 defa elektriklerin kesilerek maçın durması maalesef bir şanssızlıktı. Çok fazla pozisyona giremedik. Tam bir pozisyona girdik derken elektriklerin kesilmesi bizim için şanssızlıktı. İşin şakası hakikaten rakipten daha iyi kademe yaptı şarteri kim indirdiyse. Kaleciyle karşı karşıya kalırken elektriklerin kesilmesi şanssızlıktı. Bu kadar olumsuzluğa rağmen bir puan almak bizim için sevindirici ki geri kalan 4 haftada 3 tane karşılaşmayı kendi sahamızda oynayacağız. Ligde çıkabildiğimiz yere kadar çıkmaya çalışıyoruz. Diğer tarafta kupada final oynayacağız. İnşallah finali kazanarak kupayı kaldırmak, ligde de kalan karşılaşmaları çok iyi değerlendirip çıkabildiğimiz yere kadar çıkıp sezonu da o şekilde bitirmek istiyoruz. Hakeme iyi maç yönettiği için teşekkür ediyorum. Tolunay hoca hakikaten güzel bir takım yapmış onlara başarılar diliyorum" dedi.

"Avrupa'ya gidecek ve ligden düşecek takımlar size göre netleşti mi?" sorusu üzerine Sağlam, "Avrupa'ya gidecek takımlar netleşti diyemeyiz. Beşiktaş, Galatasaray ve Trabzonspor şampiyonlar ligi ile ilgili konuşmaya başladı. Onun altında 2 takımın kim olacağını kimse kestiremiyor şu anda. Antalyaspor, Kayserispor, Kayseri Erciyesspor, Elazığspor ve birazda Konyaspor arasında ligde kalmak için kıyasıya bir mücadele olacak. Avrupa kupalarına katılacak takımlar ve ligden düşecek takımların netleşmesi son haftaya kadar devam edecek. Bu da futbol adına seyir zevki yüksek bir ortam oluşturuyor" şeklinde konuştu.

Eskişehirsporlu Hürriyet Gücer, kötü oynadıklarını düşündüğünü ifade ederek, "Özellikle ilk yarı Karabükspor bizden çok daha iyi oynadı. Skor avantajını da elde edebilirlerdi. Ama kalecimiz Boffin buna müsaade etmedi. İkinci yarı iyi mücadele ederek oyunu dengeledik. Ligde bulunduğumuz yeri hak etmiyoruz. Üst sıralara çıkmamız lazım" dedi.

Aytaç Kara ise, maçın ikinci yarısında iyi oynadıklarını, maçtan galibiyetle ayrılmak istediklerini ancak beraberliğinde kendileri için iyi bir skor olduğunu söyledi. 

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Tolunay Kafkas Eskişehirspor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title