Haberler

Kardemir Karabükspor'da Sakatlıklar Can Sıkıyor

Kardemir Karabükspor'da Sakatlıklar Can Sıkıyor

KARDEMİR KARABÜKSPOR'DA SAKATLIKLAR CAN SIKIYOR

Kardemir Karabükspor'da, Sivasspor maçı öncesi sakatlıklar planları altüst etti.

Teknik direktör Yücel İldiz, beş eksikle mücadele edeceklerini söyleyerek, "Önemli oyuncularımızın eksik olmasına rağmen deplasmandan üç puan almak istiyoruz" ifadelerini kullandı. İstanbul Büyükşehir Belediyespor'a deplasmanda 2-1 yenilen Kardemir Karabükspor'da, Sivasspor maçı öncesi sakatlıklar can sıkıyor. Kaleciler Tomiç ve Bülent Ataman'ın sakatlanması üzerine Sivasspor maçında kaleyi 3'üncü kaleci Fatih Öztürk koruyacak. Sakatlıkları devam eden Tozo, Cernat ve Fatih ise Sivasspor maçında forma giyemeyecek. Sivasspor maçında beş eksikle mücadele edeceklerini açıklayan Teknik Direktör Yücel İldiz, "Zorlu bir müsabakaya gittiğimizin farkındayız. Sivasspor kaliteli bir ekip ancak zor günler geçiriyor. Biz her maça puan yada puanlar için çıkıyoruz. Sivas'tan iyi bir netice ile dönmeye çalışacağız. Eksik oyuncularımız var. Cernat, Tomiç, Tozo, Fatih ve Bülent Ataman bu maçta büyük bir ihtimalle olmayacak. Onların yerlerine oynayacak oyuncularımda kendilerine verilen görevi en iyi şekilde yapacaklar" şeklinde konuştu.

Kardemir Karabükspor'un kaptanı Muhammet Özdin, İstanbul Büyükşehir Belediyespor yenilgisini unutturmak istediklerini dile getirerek, "Geçen hafta kaybettiğimiz maçın telafisini bu maçta yerine getirmek istiyoruz. Her maç olduğu gibi bu maça da 3 puan parolası ile çıkıyoruz. Önemli eksiklerimiz var. Ancak inanıyorum ki onların yerine oynayacak arkadaşlarımızda ellerinden geleni yapacaklardır. Sivas'tan puan yada puanlar almak istiyoruz" diye konuştu.

Sivasspor maçında kaleyi koruyacak olan 3. kaleci Fatih Öztürk ise, şöyle konuştu:

"Her maçın zor olduğunu biliyoruz. Sivas maçı da bizim için zor geçecek. Ama biz Sivas'a kazanmaya gidiyoruz. Ligde ilk kez forma giyecek olmama rağmen üzerime düşen görevi en iyi şekilde yerine getirmeye çalışacağım"

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

- Yücel İldiz, Muhammet Özdin ve Fatih Öztürk ile röp.

HABER - KAMERA: BÜLENT DİKTEPE - KARABÜK / DHA

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title