Haberler

Kardemir Karabükspor Basın Sözcüsü Koray Erikçi: "Federasyon Bizi Ekonomik Anlamda Sıkıntıya...

Kardemir Karabükspor Basın Sözcüsü Koray Erikçi: "Federasyon bizi ekonomik anlamda sıkıntıya düşürdü"

Bülent DİKTEPE / KARABÜK, (DHA)

Kardemir Karabükspor Basın Sözcüsü Koray Erikçi, "Federasyon gelirlerimiz düştüğünde ya da alamadığımızda ciddi sıkıntılar yaşıyoruz. Bu dönemde federasyon son ödemesi gereken parayı 10 taksitle ödeyeceğini söyledi. Dolayısıyla bizi ekonomik anlamda biraz sıkıntıya düşürdü" dedi.

Kardemir Karabükspor, hafta sonu deplasmanda karşılaşacağı Osmanlıspor maçının hazırlıklarını sürdürdü. Kulübün basın sözcüsü Koray Erikçi, takımda moral ve motivasyonun çok iyi olduğunu, teknik ekip ve futbolcularun çok iyi anlaştığını ve hiçbir problem yaşamadıklarını söyledi.

Erikçi, Papp, Barış ve Ceyhun'un cezaları, Yatabare'nin de sakatlığı nedeniyle Osmanlıspor maçında oynayamayacağını, Gaman'ın ise durumunun belirsiz olduğunu ifade etti. Kadrolarının güçlü ve geniş olduğunu kaydeden Erikçi şöyle konuştu:

"Onların yerine oynayacak arkadaşlarımız ellerinden geleni yapacaktır. Ne oyun ne de motivasyon olarak bir problem yaşayacağımızı zannetmiyorum. Hatta forma şansı bulamayan oyuncularımız için de farklı bir motivasyon olacaktır bu. Yatabare'nin yerine oynayacak olan Seleznov'dan artık iyi bir çıkış bekliyoruz. Kendisi oynamak ve bir şeyler yapmak için çaba sarf ediyor. İnşallah bu hafta Seleznov'un açılışı olacak. Osmanlıspor da kötü bir dönem geçiriyor. Puan alamıyor. Ancak karşımıza 3 puan almak için sahaya çıkacaklar. Bu motivasyonla oynayacaklar. Biz de 3 puan için sahaya çıkacağız."

Kulübün maddi sıkıntı yaşayıp yaşamadığına ilişkin soru üzerine Erikçi, Anadolu kulüplerinin federasyondan aldığı gelirlerle ayakta kalabilen kulüpler olduğunu söyleyerek, "Federasyon gelirlerimiz düştüğünde ya da alamadığımızda ciddi sıkıntılar yaşıyoruz. Bu dönemde federasyon son ödemesi gereken parayı 10 taksitle ödeyeceğini söyledi. Dolayısıyla bizi ekonomik anlamda biraz sıkıntıya düşürdü. Başkanımız Ferudun Tankut, sayın Yıldırım Demirören ve diğer yetkililerle görüşüyor bu konuyla ilgili. 3 puan aldığımızda iyi gelir elde ediyoruz. 3 puan almak durumundayız. Bizim gibi anadolu kulüpleri bu şekilde ayakta duruyor" diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 16 Nisan EXXEN spor canlı izle! Sancaktepe jakuzi olayı ne? Belediyede jakuzi mi var? Tilâvet nedir? Kuran'da Tilâvet ne demektir? Tilâvet kelimesinin tanımı ve anlamı! Tertil nedir? Kuran'da Tertil ne demektir? Tertil kelimesinin tanımı ve anlamı! Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı? Yabani 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Nisan Yabani yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 16 Nisan Kabine Toplantısı sonucu nedir, hangi karar alındı? Kabine Toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine Toplantısı ne oldu, devam ediyor mu? Bahar 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Ben Bu Cihana Sığmazam 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Mehmed: Fetihler Sultanı 8. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Mehmed: Fetihler Sultanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title