Haberler

Kardemir Karabükspor Basın Sözcüsü Koray Erikçi: "Federasyon Bizi Ekonomik Anlamda Sıkıntıya...

Kardemir Karabükspor Basın Sözcüsü Koray Erikçi, "Federasyon gelirlerimiz düştüğünde ya da alamadığımızda ciddi sıkıntılar yaşıyoruz.

Kardemir Karabükspor Basın Sözcüsü Koray Erikçi, "Federasyon gelirlerimiz düştüğünde ya da alamadığımızda ciddi sıkıntılar yaşıyoruz. Bu dönemde federasyon son ödemesi gereken parayı 10 taksitle ödeyeceğini söyledi. Dolayısıyla bizi ekonomik anlamda biraz sıkıntıya düşürdü" dedi.

Kardemir Karabükspor, hafta sonu deplasmanda karşılaşacağı Osmanlıspor maçının hazırlıklarını sürdürdü. Kulübün basın sözcüsü Koray Erikçi, takımda moral ve motivasyonun çok iyi olduğunu, teknik ekip ve futbolcularun çok iyi anlaştığını ve hiçbir problem yaşamadıklarını söyledi.

Erikçi, Papp, Barış ve Ceyhun'un cezaları, Yatabare'nin de sakatlığı nedeniyle Osmanlıspor maçında oynayamayacağını, Gaman'ın ise durumunun belirsiz olduğunu ifade etti. Kadrolarının güçlü ve geniş olduğunu kaydeden Erikçi şöyle konuştu:

"Onların yerine oynayacak arkadaşlarımız ellerinden geleni yapacaktır. Ne oyun ne de motivasyon olarak bir problem yaşayacağımızı zannetmiyorum. Hatta forma şansı bulamayan oyuncularımız için de farklı bir motivasyon olacaktır bu. Yatabare'nin yerine oynayacak olan Seleznov'dan artık iyi bir çıkış bekliyoruz. Kendisi oynamak ve bir şeyler yapmak için çaba sarf ediyor. İnşallah bu hafta Seleznov'un açılışı olacak. Osmanlıspor da kötü bir dönem geçiriyor. Puan alamıyor. Ancak karşımıza 3 puan almak için sahaya çıkacaklar. Bu motivasyonla oynayacaklar. Biz de 3 puan için sahaya çıkacağız."

Kulübün maddi sıkıntı yaşayıp yaşamadığına ilişkin soru üzerine Erikçi, Anadolu kulüplerinin federasyondan aldığı gelirlerle ayakta kalabilen kulüpler olduğunu söyleyerek, "Federasyon gelirlerimiz düştüğünde ya da alamadığımızda ciddi sıkıntılar yaşıyoruz. Bu dönemde federasyon son ödemesi gereken parayı 10 taksitle ödeyeceğini söyledi. Dolayısıyla bizi ekonomik anlamda biraz sıkıntıya düşürdü. Başkanımız Ferudun Tankut, sayın Yıldırım Demirören ve diğer yetkililerle görüşüyor bu konuyla ilgili. 3 puan aldığımızda iyi gelir elde ediyoruz. 3 puan almak durumundayız. Bizim gibi anadolu kulüpleri bu şekilde ayakta duruyor" diye konuştu.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

-Antrenman

-Basın Sözcüsü Koray Erikçi'nin açıklaması

- K

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti? Fenerbahçe Olympiakos maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) FB Olympiakos maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe Olympiakos maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! FB Olympiakos maçı kaç kaç, canlı maç skoru! UEFA ülke puanı sıralaması! (GÜNCEL) 19 Nisan Türkiye güncel ülke puanı sıralamasında kaçıncı sırada?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title