Haberler

Karbonmonoksit Kurbanı Mühendise Son Görev

Güncelleme:

Uşak'ta kömür sobasından sızan karbonmonoksit gazından zehirlenerek yaşamını yitiren Deri Mühendisi Enver Tokay (40) gözyaşları arasında toprağa verildi.

Uşak'ta kömür sobasından sızan karbonmonoksit gazından zehirlenerek yaşamını yitiren Deri Mühendisi Enver Tokay (40) gözyaşları arasında toprağa verildi. Hemşire eşi Fatma Tokay henüz hayati tehlikeyi atlatamazken, kızları Elif Su Tokay'ın durumunun iyi olduğu belirtildi.

Kurtuluş Mahallesi Acun Sokak 22 numarada yaşayan Tokay ailesinin kapıyı açmamasından şüphelenen yakınları, dün (Cumartesi) saat 17.30 sıralarında polisi aradı. Eve gelen polis ekipleri de zili çalmalarına rağmen açan olmayınca itfaiyeden yardım istedi. İtfaiye merdiveni ile ikinci kattaki evin balkonuna çıkan polis ekipleri camı kırıp, içeri girdiklerinde, mühendis Enver Tokay (40), eşi Fatma (37) ve kızı Elif Su Tokay'ı (7) yerde hareketsiz halde buldu.

Olay yerine çağırılan 112 Acil Servis ekipleri sobadan zehinlendiği belirlenen Enver Tokay'ın öldüğünü, kızı ve eşinin ise baygın olduğunu tespit etti. Anne-kız olay yerindeki ilk müdahalenin ardından Uşak Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Tedavileri devam eden fatma Tokay'ın sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu, Elif Su'nun ise durumunun iyi olduğu bildirildi.

TOPRAĞA VERİLDİ

Uşak Karma Organize Sanayi Bölgesi'nde deri üretimi ile uğraşan mühendis Enver Tokay'ın İzmir Adli Tıp Kurumu'na gönderilen cenazesi yapılan otopsinin ardından yakınları tarafından teslim alınarak Uşak'a getirildi.

Tokay'ın cenazesi ikindi vakti kılınan cenaze namazının ardından Yeni Mezarlık'ta toprağa verildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Uşak Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! New York Knicks Philadelphia 76ers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 23 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 23 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 23 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir, mesleği ne? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 23 Nisan Salı? Kalkınma Yolu Projesi nedir, nereden geçiyor? Sivasspor'un penaltısı doğru mu? Hakem yorumları ne diyor? (Sivasspor - Fenerbahçe) Derin Futbol ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?????? 23 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 23 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title