Haberler

Karayolu Trafik Haftası

Şanlıurfa'da 3-11 Mayıs Tarihleri Arasında Düzenlen Karayolu Trafik Haftası Etkinlikleri Kapsamında Bir Panel Düzenlendi.

Şanlıurfa'da 3-11 Mayıs tarihleri arasında düzenlen karayolu trafik haftası etkinlikleri kapsamında bir panel düzenlendi.

Şair Nabi Kültür Merkezi'nde düzenlenen panele, Şanlıurfa Vali Yardımcısı Abdulmutalip Akdemir, Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Halil Mutlu, Emniyet Müdürü Kutlay Çelik'in yanı sıra çok sayıda vatandaş ile öğrenciler katıldı.

İl Jandarma Komutan Yardımcısı Jandarma Albay Zafer Topsakal, Belediye Başkan Yardımcısı Habib Arslan, Harran Üniversitesi Ziraat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Faruk İnce, Trafik Denetleme ve Tescil Şube Müdürü Yener Ömer Oruç, Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Mansur Özdemir, Trafik Kazalarını Önleme Derneği Başkanı Nemci Dedeoğlu ve Karayolları Şefi Tahsin Yılmaz'ın konuşmacı olarak katıldığı panelde, karayollarında meydana gelen trafik kazalarının nedenlerine dikkat çekilerek, kazaların önlenmesi ve çözüm yolları tartışıldı.

Düzenlenen panel sonrasında, vatandaşları trafik kazalarına karşı bilgilendirici broşürler dağıtıldı.

(MY-OÇ-Y) 07.05.2008 17:50 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title