Haberler

Karayollarında Durum

Karayollarının bazı kesimlerinde sürdürülen yapım ve onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Karayollarının bazı kesimlerinde sürdürülen yapım ve onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Karayolları Genel Müdürlüğünün günlük yol durumu bültenine göre, Isparta- Eğirdir ayrımı Barla yolunun 3. kilometresindeki Harmanören Taş Ocağı mevkisinde patlatmalı kazı çalışması yapılacağından yarın 13.00-18.00 saatlerinde yol trafiğe kapatılacak, ulaşım Barla-Eğirdir yolundan gerçekleştirilecek.

TEM Otoyolu'nun Adapazarı ile İzmit doğu kavşakları arasında Ankara-İstanbul yönünün 97-117. kilometrelerinde yapılacak üstyapı çalışmaları nedeniyle yol 24 Ağustos'a kadar her gün 07.30-17.30 saatlerinde trafiğe kapatılacak. Ulaşım, Adapazarı kavşağından D-100 devlet yoluna yönlendirilecek ve İzmit doğu gişelerinden tekrar otoyola katılım olacak. Otoyolun Sapanca kavşağındaki İstanbul yönü de trafiğe kapalı tutulacak.

Polatlı-Ankara yolunun 7-14. kilometrelerinde yürütülen üstyapı (BSK) çalışması nedeniyle bölünmüş yolun Polatlı-Ankara istikameti bu kesimde trafiğe kapatılarak, ulaşım Ankara- Polatlı istikametinden iki yönlü sağlanıyor.

Kaynak: AA / Ekonomi

Eğirdir Isparta Polatlı Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title