Haberler

Karayollarında Durum

Karayollarının yapım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Karayollarının yapım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bültenine göre, Edirne- İstanbul otoyolunun 14. kilometresinde sanat yapıları yapım çalışmaları sebebiyle tek şerit trafiğe kapatıldı. Samandağ yolunun 11-13. kilometrelerinde de üstyapı çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü gerçekleştiriliyor.

Nazilli-Denizli ayrımı - Karacasu-Tavas yolunun 3-39. kilometrelerinde bordür ve kavşak düzenleme ve yol yapım çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.

Yenişehir-İnegöl yolunun 21-23. kilometrelerinde yol yapım çalışmaları sebebiyle trafik akışı alternatif güzergahtan sağlanıyor.

Reşadiye-Koyulhisar-Suşehri devlet yolunun 0-2. kilometrelerinde yol yenileme çalışmaları yapılırken, Durağan-Vezirköprü yolunun 13-14. kilometrelerinde meydana gelen heyelan nedeniyle ulaşım tek şeritten kontrollü gerçekleştiriliyor. Sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmesi önem arz ediyor.

Kaynak: AA / Ekonomi

Samandağ İstanbul Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title