Haberler

Karayollarında Durum

Karayollarının yapım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Karayollarının yapım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bültenine göre, İzmir- Aydın Otoyolu Torbalı bağlantı kolunda 31 Ocak'a kadar serbest geçiş sistemi montaj çalışması yapılacak. Çalışma sırasında ulaşım İzmir yönünde gidiş geliş olarak verilecek.

Tirebolu-Doğankent yolunun 33. kilometresinde Güvenlik Tüneli'nde yapılan bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle 07.30-18.00 saatlerinde ulaşım tek şeritten kontrollü gerçekleştiriliyor.

Uşak-Afyonkarahisar yolunun 38. kilometresinde Erkmen Köprülü Kavşağı yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım Afyonkarahisar Belediyesine ait toplayıcı yoldan sağlanıyor. Bu nedenle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.

Ankara Çevre Otoyolu'nun Samsun-Karapürçek kavşakları 0-2. kilometrelerinde görüntü bariyeri çalışmaları devam ediyor. Çalışmalardan dolayı otoyolun Samsun-Karapürçek kavşakları yönünde 2 şeridi trafiğe kapatıldı. Ulaşıma, soldaki 2 şeritten kontrollü izin veriliyor.

Ilgaz-Çankırı-Ankara Devlet Yolu'nun 15-17. kilometrelerindeki üstyapı çalışmaları nedeniyle bölünmüş yolun bir tarafı trafiğe kapatıldı. Ulaşım bölünmüş yolun diğer tarafından iki yönlü sağlanıyor. Sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine uymaları önem taşıyor.

Kaynak: AA / Ekonomi

Tirebolu Torbalı Aydın İzmir Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title