Haberler

Karayollarında Durum

Karayollarının yapım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Karayollarının yapım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bültenine göre, TEM Otoyolu'nun Adapazarı-İzmit doğu kavşakları 97-117. kilometrelerinde üstyapı onarım ve yenileme çalışmaları yapılıyor. Bu nedenle otoyolun Adapazarı-İzmit yönü 07.00-17.30 saatlerinde trafiğe kapatılarak, ulaşım Adapazarı kavşağından D-100 yoluna yönlendiriliyor ve İzmit doğu gişelerinden tekrar otoyola katılım gerçekleştiriliyor.

Anadolu Otoyolu'nun Kaynaşlı kavşağı 0-5. kilometrelerinde üstyapı yenileme çalışmaları yürütülüyor. Bu nedenle otoyolun Ankara- İstanbul istikameti trafiğe kapatılarak, ulaşıma karşı yönden (İstanbul-Ankara istikameti) iki yönlü ve kontrollü izin veriliyor.

Anadolu Otoyolu'nun Susuz-Çeltikçi kavşaklarındaki Orhan Gökberber viyadüğünün İstanbul istikameti, 6-8. kilometrelerindeki üstyapı yenileme çalışmaları nedeniyle taşıt trafiğine kapatıldı, ulaşım diğer yönden gidiş-geliş olarak sağlanıyor.

Seyrantepe Etfal Hastanesi-TEM Otoyolu bağlantısı inşaatı kapsamında Sarıyer-Maslak istikametinden gelen ve Edirne yönünde devam eden TEM yan yolu (Seyrantepe Türk Telekom Stadyumu önünden geçen TEM yan yol) TEM katılımından itibaren trafiğe kapatılarak, ulaşım Edirne istikametine katılım TEM bağlantısından gerçekleştiriliyor.

Osmancık-Gümüşhacıköy-Merzifon yolunun 32-36. kilometrelerinde yapım çalışmaları nedeniyle bölünmüş yolun bir bandı taşıt trafiğine kapatıldı, ulaşım diğer yönden gidiş-geliş olarak devam ediyor. Gerekli trafik işaretlemesinin yapıldığı bu kesimde sürücülerin yavaş seyretmeleri, trafik işaret ve işaretçilerine uymaları gerekiyor.

Ereğli-Zonguldak yolunun 29-55. kilometrelerinde (Düzce-Zonguldak il sınırı) yapım çalışmaları yürütülüyor. Bu nedenle yolu kullanacak sürücülerin dikkatli seyretmeleri, trafik işaret ve işaretçilerine uymaları önem taşıyor.

Kaynak: AA / Güncel

Adapazarı Kaynaşlı İstanbul Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title