Haberler

Karayollarında Durum

Karayollarının yol yapım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bültenine göre, TEM Otoyolu'nun Adapazarı-İzmit doğu kavşakları 97-117. kilometrelerinde üstyapı onarım ve yenileme çalışmaları yürütülüyor. Bu nedenle otoyolun Adapazarı-İzmit yönü 07.00-17.30 saatlerinde trafiğe kapatılarak, ulaşım Adapazarı kavşağından D-100 yoluna yönlendiriliyor ve İzmit doğu gişelerinden tekrar otoyola katılım gerçekleştiriliyor. Çalışmalar sebebiyle Sapanca otoyol kavşağı da ulaşıma kapatılıyor.

Ankara-Polatlı-Sivrihisar yolunun 12-18. kilometrelerinde üstyapı yapım çalışmaları nedeniyle Ankara- Polatlı istikameti trafiğe kapatılarak ulaşım diğer istikametten iki yönlü olarak sağlanıyor.

Trabzon-Maçka yolunun 5. kilometresindeki Deliklitaş mevkiinde yapılmakta olan köprü imalatı çalışmaları nedeniyle 6 Kasım'a kadar her iki yönde yol kısa süreli aralıklarla trafiğe kapatılacak.

İzmir Çevre Otoyolu'nun Koyundere Kavşağı-Seyrek Kavşağı Kesimi Çanakkale-İzmir yönünde üstyapı çalışmaları nedeniyle ulaşım D-550 karayoluna yönlendirilecek.

Elmalı-Finike yolunun 15-17. kilometrelerinde yapım çalışmaları nedeniyle sol yol trafiğe kapatılarak ulaşım sağ yoldan gidiş-geliş olarak devam ediyor.

Seyrantepe Devlet Hastanesi - TEM otoyolu bağlantısı inşaatı işi kapsamında yapım çalışmaları nedeniyle Sarıyer-Maslak istikametinden gelen ve Edirne istikametine devam eden TEM yan yolu, otoyola katılımdan itibaren trafiğe kapatıldı.

Kaynak: AA / Ekonomi

Adapazarı Polatlı Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title