Haberler

Karayollarında Durum

Karayollarının yapım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bültenine göre, Burdur- Antalya il sınırı Antalya- Manavgat yolunun 16. kilometresinde yapılacak patlatmalı kazı çalışması nedeniyle bugün 12.00-17.00 saatlerinde yol trafiğe kapatılacak.

TEM Otoyolu'nun Sapanca-İzmit Doğu kavşakları kesimi 0-19. kilometrelerinde üstyapı onarım ve yenileme çalışmaları nedeniyle Ankara-İstanbul yönünde acil geçiş noktaları kademeli trafiğe kapatılacak. Bu sürede ulaşım diğer istikametten iki yönlü gerçekleştirilecek.

Salihli-Kula yolunun 52-57. kilometrelerinde altyapı iyileştirme çalışması ve BSK kaplama onarımı nedeniyle sol yol trafiğe kapatılacak, ulaşıma bölünmüş yolun sağ tarafından iki yönlü izin verilecek.

Aksaray-Nevşehir ayrımı-Selime-Ihlara yolunun 0-16 ve 23-31. kilometrelerinde devam eden yapım işleri nedeniyle Selime-Ihlara kesimi ulaşıma kapatılacak, trafik Aksaray-Güzelyurt güzergahına yönlendirilecek.

Anadolu Otoyolu'nun Kaynaşlı kavşağı-1. Bölge Müdürlüğü sınırı 4-9. kilometrelerinde üstyapı yenileme çalışmaları nedeniyle Ankara-İstanbul istikameti trafiğe kapatıldı, ulaşım diğer istikametten iki yönlü ve kontrollü sağlanıyor.

Kaynak: AA / Ekonomi

Manavgat Sapanca Antalya Burdur Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 16 Nisan EXXEN spor canlı izle! Sancaktepe jakuzi olayı ne? Belediyede jakuzi mi var? Tilâvet nedir? Kuran'da Tilâvet ne demektir? Tilâvet kelimesinin tanımı ve anlamı! Tertil nedir? Kuran'da Tertil ne demektir? Tertil kelimesinin tanımı ve anlamı! Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı? Yabani 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Nisan Yabani yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 16 Nisan Kabine Toplantısı sonucu nedir, hangi karar alındı? Kabine Toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine Toplantısı ne oldu, devam ediyor mu? Bahar 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Ben Bu Cihana Sığmazam 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Mehmed: Fetihler Sultanı 8. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Mehmed: Fetihler Sultanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title